Adelina a postat în permanență imagini cu fiica ei, Zenaida Maria, prezentând-o faniilor, însă aceasta nu s-a oprit aici, ci imediat după ce a devenit mamă, ea  i-a făcut fetiței ei chiar și cont pe Instagram, intitulat „Baby zen”, gest pentru care a fost aspru criticată de fani.

 

Abia a născut și deja e aspru criticată. Gestul Adelinei Pestrițu care i-a revoltat pe faniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și:Adelina Pestriţu a născut o fetiță de nota 10. Prima imagine cu Zenaida

Adelina și fiica ei au fost externate

„Să vă trăiască și să fie sănătoasă! Dar deja pe instagram?”, „ Spune-i lu mami să facă un tomograf la cap cât mai e la spital. Cum să faci Instagram la nou născut ?” , „Felicitări!! Dar mi se pare exagerat să îi faci cont unui bebeluș de o zi … o să își facă singură când va fi momentul”, „De ce nu o ții departe de social media? Eu zic să nu o expui așa de mica pentru ce exista și gânduri rele și nu e bine pentru acest suflet pur!”, “Ai transformat un moment frumos în ceva grotesc efectiv, cum să profiți de pe urma unui copilaș?”, „Nu știu ce să zic, eu după ce am născut numai rețelele de socializare nu îmi stăteau în cap”,  au fost câteva dintre comentariile faniilor, în timp ce alții i-au luat apărarea Adelinei, spunând că e copilul ei și poate să facă ce vrea ea și astfel poate să-i păstreze mai multe amiintiri legate de fiecare zi din viața ei.

 

Cu toate acestea, nimic nu poate umbri fericirea Adelinei, care a devenit mama unei fetițe superbe. Vedeta și fiica ei au părăsit deja spitalul și au ajuns de ieri acasă. „Daca ziua de vineri a fost cea mai fericita pentru ca stiam ca in sfarsit ne vom intalni cu @baby_zeny , ziua de astazi este la fel de fericita pentru ca vom merge acasa la noi, unde i-o vom prezenta si pe @crazy.nobby iar familia va fi completa. Vă pupăm de acasă”, a anunțat Adelina pe contul ei de Instagram.

Adelina Pestriţu și iubitul ei, Virgil Șteblea, formează un cuplu de un an de zile. Bruneta a anunțat că este însărcinată chiar de ziua ei, pe 2 februarie, când a împlinit vârsta de 31 de ani, iar de atunci și-a informat fanii despre toate etapele sarcinii. Vedeta a fost o mămică foarte girjulie și chiar dacă a luat 14 kilograme în sarcină, aceasta a mărturisit că nu-și face deloc probleme pentru ele.

Citește și: