Proaspătul tătic a mărturisit în ultima vreme a fost nevoit să stea mai mult în pat și să renunțe la sport, cel puțin o perioadă, pentru că suferă de hernie de disc.

“Pentru că sporturi extreme, încă de la Crăciun sunt legat de pat. Am tot sperat să-mi revin până la eveniment, dar acum, cu o seară înainte, îmi dau seama că mă mint singur. Am o hernie la L4, cu deplasare. Doare, mămica mea, doare de parcă tot piciorul stâng e o măsea ce pulsează”, a scris Cabral pe blogul lui.
Citește și: Radu Vâlcan a postat o imagine cu Adela Popescu. Iată cum a fotografiat-o și ce a putut să spună despre ea. Fanii au reacționat imediat

Andreea Ibacka și Cabral au devenit părinți pe 4 decembrie

„Niște dureri în spate, care pleacă în jos pe picior, până la tibie… de uneori începi să te gândești că poate dacă sări de la etaj scapi de durere măcar pentru câteva ore. Sau de tot…”, a mai scris acesta.

Andreea Ibacka și Cabral au devenit pe 4 decembrie  părinții unei fetițe perfect sănătoase. Cei doi au dezvăluit ce nume au ales pentru micuța, căreia la început i-au spus Petunia. După mai multe căutări, cei doi  s-au oprit la un nume mai neobișnuit,  de inspirație japoneză: Namiko, care înseamnă „copilul valurilor”.

Citește și: