Prințul Harry și Meghan Markle au trecut prin clipe grele după înmormântarea prințului Philip.Ducesa de Sussex a ajuns la spital de urgență cu doar câteva zile înainte să nască.

Roșcovanul familiei regale a fost foarte îngrijorat pentru soția lui ce purta în pântece cel de-al doilea copil al lor, potrivit revistei France Hebdo. Meghan a ajuns de urgență la spital, la Santa Barbara Cottage, în California la începutul lunii mai, după ce s-a simțit rău. Aceasta a suferit foarte tare din cauza răutăților care s-au scris despre ea și Harry după înmormântarea și ceremonia de Adio a prințului Philip, și din cauza stresului a clacat.

Harry a mers singur la Londra pentru a-i aduce un ultim omagiu bunicului lui, iar absența lui Meghan a devenit un subiect foarte dezbătut de publicațiile din Marea Britanie. Cel mai tare a durut-o pe Meghan faptul că toată lumea a acuzat-o că a distrus relația dintre Harry și William și că cei doi frați nu-și mai vorbesc din cauza ei.

„Prea mult stres și a clacat”, titrează revista franceză. Deși o altă revistă New Idea, anunța la momentul respectiv că ducesa ar fi ajuns atunci la spital ca să nască în mare secret cel de-al doilea copil al cuplului, France Hebdo dezvăluie că adevăratul motiv pentru care Meghan a ajuns la spital a fost faptul că s-a simțit rău și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Ea nu a mai suportat că săptămâni în șir a fost ținta tabloidelor și a unor critici dure, mai ales după înmormântarea prințului Philip, și din cauza stresului a clacat. Cu toate acestea, totul s-a dovedit a fi doar sperietură și în cele din urmă a fost lăsată să plece acasă.

Kate Middleton a făcut primele declarații despre fetița lui Meghan Markle

La doar câteva zile, pe 4 iunie, Meghan a mers din nou la același spital, Santa Barbara Cottage, unde a aduse pe lume cel de-al doilea copil al ei și al lui Harry, o fetiță pe care ducii au numit-o Lilibet „Lili” Diana, în memoria Prințesei Diana. De asemenea, micuța poartă și numele reginei Elisabeta a II-a, mai exact forma de alint a numelui Suveranei.

Kate Middleton a făcut primele declarații despre fetița cuplului. Ea a mărturisit că nu a reușit încă să o vadă pe micuța Lilibet Diana, dar abia așteaptă să o vadă.

„Îi doresc toate cele bune. Abia aștept să o cunosc pentru că nu am văzut-o încă. Sper ca acest lucru să se întâmple curând”, le-a declarat Kate jurnaliștilor la un eveniment recent.

Citește și:

Ți se rupe sufletul! Florin Condurățeanu și-a dat ultima suflare în brațele fiului său. Gestul de aur pe care l-a făcut chiar înainte să moară

Sophia Loren, apariție de senzație la 86 de ani