În weekend, Kate, Charlotte și George au mers să-l vadă pe tatăl lor cum joacă polo. Kate a îmbrăcat o rochie midi ușoară de vara, Zara, în care a avut multă libertate de mișcare. La un moment dat chiar a fost fotografiată alergând, iar abdomenul se ghicește ferm pe sub materialul subțire.

Cât despre George și Charlotte, aceștia s-au jucat în voie, la un moment dat chiar descălțându-se. George, care urmează să împlinească foatre curând 5 ani, și-a luat cu el un pistol cu apă la ieșirea de duminică, ceea ce nu a fost chiar pe placul britanicilor.

Cât despre Charlotte, aceasta a alergat cât au ținut-o picioarele, după care s-a retras în brațele mamei sale, pentru câteva momente de alint. Vânătăile de picioarele sale nu au trecut însă neobservate, semn că fiica lui William și a lui Kate e o fire foarte activă, mereu pusă pe năzbâtii.

Kate si-a recapatat siluetaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

A lipsit de la ieșirea în familie mezinul cuplului, dar e de înțeles, din moment ce are doar o lună și jumătate.

Pentru familia regală a fost un weekend plin, sâmbătă regina fiind sărbătorită cu o paradă. A fost ziua în care familia regală a apărtut la balconul Palatului Buckingham, de unde a salutat mulțimea.

Foto: NorthFoto

Vezi și Abia a intrat în familia regală, dar Meghan Markle deja i-a luat fața lui Kate Middleton. Cum a reușit să o pună în umbră pe ducesa de Cambridge

Citește și: