Au fost însă în calitate de prieteni, a spus-o chiar actrița, care arenumai cuvinte de bine la adresa lui: ”Eu l-aș iubi pe Marius și dacă n-ar fi talentat, este un om pe care ființa mea îl recunoaște din pâcla mai multor reîncarnări anterioare, că altfel nu-mi explic…”.

Recent, Marius Manole a vorbit într-un interviu despre viața personală, atacând și subiectul relații.

Întrebat dacă în viața lui există o poveste dragoste care „să le taie craca” admiratoarelor, actorul nu a vrut să confirme, dar nici să infirme, declarând că „nimic nu mai e stabil” în vremurile acestea.

„În perioada asta nimic nu mai e stabil. Poți să ai o relație azi și mâine să nu mai fie.

De tăiat craca, nu știu dacă e, că speranța există, și, vezi și tu, cuplurile nu prea mai rezistă. Cuplurile se chinuie câțiva ani, după care renunță, majoritatea. Se întâmplă ceva.

Eu cred că toată nebunia asta cu Instagram-ul, cu Facebook-ul, cu perfecțiunea, cu omul perfect, cu abdomenul perfect, vacanța perfectă, cu tentațiile, că suntem oameni, suntem ușor îndrăgostibili, suntem destul de fragili în emoțiile noastre”, a declarat actorul pentru Spectacola.

”Când te îndrăgostești, te îndrăgostești și aia e”

Actorul a mai mărturisit că el crede în destin și că este convins că lucrurile se întâmplă exact așa cum trebuie, atât în viață, în general, cât și în relațiile de dragoste.

„Eu cred în destin. La fel și în dragoste. Cred că lucrurile se întâmplă așa cum trebuie să se întâmple.

E o întâmplare că doi oameni rămân împreună o perioadă, după care se despart. Da, atâta le-a fost, s-au folosit unul de altul, s-au modificat unii pe alții, poate au avut nevoie unii de alții pentru o perioadă de timp, după care mergem mai departe, la următoarea relație.

Dacă sunt oamenii care își întâlnesc sufletul pereche și trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți, ăsta e un noroc și o mare fericire. Dar, dacă te uiți în jur, sunt din ce în ce mai puține cazuri.

Acum, te și întrebi dacă poți rezista, sau dacă atunci când te îndrăgostești și ești deja într-o relație, dacă poți să spui „am o relație, nu vreau să…”. E foarte complicat de negociat chestia asta. Când te îndrăgostești, te îndrăgostești și aia e”, a mai spus el.

Citește și:

Vedeta cu care Liviu Vârciu a fost la un pas de căsătorie: „Am aflat că m-a înșelat și nu am putut trece peste asta. Ne stătea bine împreună şi am iubit-o foarte mult”

Despărțirea momentului în showbiz! Dovada clară că Ramona Olaru și Cătălin Cazacu nu mai formează un cuplu!