A devenit cunoscută în 2011, după ce s-a căsătorit cu actorul Doug Hutchinson. Și asta, pentru că blonda avea pe atunci doar 16 ani, iar actorul avea 51 de ani. Presa de peste Ocean a numit-o “Mireasa minoră”, iar relația lor controversată a fost subiectul preferat al presei americane.

Așa cum era de așteptat mariajul lor nu a ținut prea mult, iar cei doi au divorț anul trecut, după 10 ani de căsnicie, făcând acuzații grave la adresa soțului ei. Ea a lăsat de înțeles că actorul a înșelat-o tot cu o minoră.

“După divorț, am aflat că nu am fost prima adolescentă. Și, cel mai rău, nu am fost nici ultima”, declara Courtney după despărțire.

Însă, Courtney nu a pierdut deloc timpul și acum la 26 de ani se pregătește să meargă din nou în fața altarului, potrivit Page Six. Ea a fost cerută în căsătorie de noul ei iubit. Vedeta TV le-a dat vestea fanilor de pe Instagram, acolo unde a postat un filmuleț în care și-a etalat diamantul uriaș de pe deget. “Am spus DA, iar inelul este atât de frumos!”, a scris cântăreața pe contul de socializare.

*EXCLUSIVE* Courtney Stodden celebrates her birthday in Palm SpringsSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Viitorul soț al lui Cortney este afaceristul și producătorul de film Chris Sheng. Bărbatul are 41 de ani și o avere impresionantă. Doar casa în care locuiește în Beverly Hills este estimată la 3 milioane de dolari. Cei doi au fost surprinși la plajă împreună și par foarte îndrăgostiți.

“Asta s-a întâmplat. Nu a fost cum am plănuit, dar momentul a fost potrivit. Am cerut-o pe dragostea vieții mele și ea a spus Da. Mă simt atât de binecuvântat și norocos”, a scris și bărbatul pe contul de Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Courtney Stodden (@courtneyastodden)

Courtney s-a născut în California, SUA şi adoră să fie în lumina reflectoarelor. După ce a încercat o carieră în televiziune și a participat la mai multe emisiuni. Ea a fost și la reality show-ul Big Brother, din Marea Britanie, unde s-a remarcat rapid datorită calităţilor fizice, iar apoi a început să cocheteze cu muzica.