Mary – Kate (34 de ani) a trecut foarte repede peste despărțirea de Olivier Sarkozy. Cei doi și-au spus „Adio” după șase ani de căsnicie, iar actrița a fost deja surprinsă alături de alt bărbat. Este vorba despre omul de afaceri John Cooper, fondatorul și CEO-ul companiei Brightwire.

Cei doi au fost surprinși într-un restaurant grecesc din New York, unde au luat o cină romantică și au băut vin și cocktailuri, iar apoi cei doi au plecat împreună, potrivit tabloidului Daily Mail, care a publicat imaginile celor doi îndrăgostiți.

„S-au întâlnit prin nişte prieteni comuni şi s-au bucurat de compania celuilalt. Pare o partidă grozav. Nimeni nu a văzut-o niciodată pe Mary-Kate atât de fericită în ultimele luni şi totul i se datorează lui John”, a declarat o sursă Ok Magazine.

EXCLUSIVE: Mary-Kate Olsen Out On A Dinner Date With Brightwire Founder John Cooper After DivorceSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Actrița devenită designer și bancherul Olivier Sarkozy sunt împreună din 2012 și s-au căsătorit în 2015, în cadrul unei ceremonii intime în Manhattan, dar anul trecut în pandemie au decis să divorțeze. Mary-Kate Olsen a depus pentru prima dată actele de divorț pe 17 aprilie, însă cererea i-a fost respinsă atunci deoarece nu se puteau depune noi cereri pentru divorț din cauza pandemiei. Potrivit Page Six, Mary-Kate Olsen și-a dorit ca procesul de divorț să înceapă cât mai repede deoarece Olivier Sarkozy ar fi reziliat contractul de închiriere al apartamentului lor din New York, iar avocații i-ar fi trimis lui Mary-Kate un e-mail prin care este anunțată că trebuie să se mute până pe 18 mai.

Actrița se temea pentru bunurile ei, motiv pentru care a și intentat divorțul. Cei doi au semnat un acord prenuptial înainte de căsătorie, iar actrița vrea ca acesta să intre în vigoare imediat. Cu toate acestea, divorțul lor a fost finalizat abia luna trecută.

Problemele dintre Olsen și Sarkozy au început în momentul în care bancherul a decis ca în casa pe care o împărțea cu Olsen să se mute fosta lui soție, Charlotte Bernard, cei doi copii pe care îi au împreună – Julien și Margot-, dar și mama lui, pentru a fi mai protejați de pandemie.

„Olivier era foarte îngrijorat de siguranța familiei sale în New York în timpul pandemiei. El a insistat la Mary-Kate că vrea să își aducă fosta soție, copiii și pe mama lui din New York în casa lor din Bridgehampton”, a declarat sursa.

„Poate francezii au o altă părere despre căsătorie și, deși Mary-Kate îi iubește pe copiii lui Olivier, a fost prea mult pentru ea faptul că și fosta lui soție locuia cu ei. Ce femeie și-ar dori ca fosta soție a partenerului să locuiască cu ei pe o perioadă nedeterminată în mijlocul unei crize?”.

Citește și:

Reacția Gabrielei Cristea după ce Maria Constantin a spus despre ea că e o femeie rea

Nelu Ploieșteanu e intubat, în stare gravă, cu Covid-19. Mara Bănică, apel disperat către medici