”Sunt într-un moment al vieții mele când mă simt perfect, atât fizic, cât și emoțional. În sfârșit am cumpărat prima mea casă și curând îi vor cere mâna iubitei mele. În plus, am putea aștepta și un copil”, a scris el pe o rețea de socializare, secretos și nu prea.

Surse din anturajul celor doi certifică faptul că Lina este gravidă. Acestea mai spun că cererea în căsătorie ar urma să vină săptămâna viitoare.

De menționat e faptul că cei doi au început relația în luna septembrie a acestui an. Lucrurile au evoluat însă neașteptat de repede.

E atras deopotrivă de femei și de bărbați

Înainte să o întâlnească pe Lina, cântărețul declara că își dorește mult să se așeze la casa sa și să devină tată. Se gândea serios chiar la varianta de a adopta. Asta, pentru că este bisexual și exista varianta de a întemeia o familie alături de un bărbat.

”Mă gândesc să adopt, atât de mult îmi doresc copii. Țelul meu e să fiu tată. Am împlinit 30 de ani și mă gândeam ce-mi doresc. Și îmi doresc să am un copil. Dar nu doar unul”, declara el recent.

Despre actuala sa iubită, Lina, scria tot pe Instagram: ”În sfârșit mi-am găsit dragostea vieții. Nimeni nu mi-a arătat dragostea pe care această femeie mi-a arătat-o, niciodată!”.

”Lina Valentina, ai inima mea pentru toată viața. Relația noastră este la început, dar vom îmbătrâni împreună și vom forma o familie (…) Voi fi bărbatul care am visat întotdeauna să fiu, pentru că tu ești femeia la care am visat dintotdeauna”, a mai scris el pe rețeaua de socializare.

Aaron este îndrăgostit până peste urechi, iar asta se vede din fiecare mesaj pe care îl postează online: ”Ești lumina mea, visul meu și nu voi renunța la noi indiferent ce se va întâmpla. Ești regina mea!”.

”Te iubesc cu fiecare bucățică din inima și sufletul meu. Relațiile nu sunt simple, dar vreau să știi că nimic nu îmi va schimba dragostea pentru tine”, a mai scris el, împărtășind dragostea sa cu fanii.

Aaron este bisexual declarat. Chiar dacă recunoaște că este atras atât de femei, cât și de bărbați, Aaron declara în vară că își dorește să se așeze la casa lui cu o femeie. ”Mă văd cu o femeie și având copii. Îmi doresc să am o familie”, declara el în iunie.

”Nimeni nu știe ce-i va aduce viitorul. Dacă va fi o relație cu un tip, nu am nicio problemă cu asta”, mai spunea el atunci.

Vezi și Un cântăreț a trecut prin momente critice. Ajunsese să cântărească 52 de kilograme și își modifica pozele pe calculator ca să pară mai gras|FOTO

Citește și: