De aproape o săptămână, un titlu neașteptat ține prima pagină a ziarelor. Una dintre cele mai cunoscute și iubite familii a ajuns într-un punct critic: Laurențiu Reghecampf a decis să depună actele de divorț. Astăzi, Anamaria Prodan, cunoscută pentru cariera impresionantă și puterea pe care a demonstrat-o indiferent de situație, a venit în emisiunea lui Cătălin Măruță pentru a vorbi despre subiectul care a pus țara pe jar.

”Un om poate să-mi facă orice, dar nu să mă trădeze”, a recunoscut Anamaria. Cunoscuta impresară a povestit celor de acasă că familia rămâne pe primul plan pentru ea și că va face tot ce este necesar ca băiatul ei să nu mai plângă.

„Pentru mine nu mai e loc de întors, nu mai e loc de nicio împăcare. Mama l-a iubit pe Reghecamp atât de mult, spuneam că zici că el e fiul tău, nu eu, dar eu trădarea nu pot să o iert. Pentru mine nu mai e cale de împăcare”, a continuat ea, recunoscând că nu ar putea trece peste această infidelitate.

În ciuda situației dificile în care a fost pusă de bărbatul alături de care a construit un real imperiu, aceasta a ținut să precizeze: ”E soarele meu și atât. Vreau ca Laurențiu Jr și fetele mele să nu trăiască așa ceva”.

Mai mult, Prodan a mărturisit că nu o cunoaște pe amanta soțului ei, dar Reghe i-a spus că ea nu și-ar dori să apară în presă, deși sexy impresara este convinsă că multe știri sunt aranjate de ea.

„Acum două nopți am vorbit cu soțul meu și mi-a zis că nu știe cine a creat niște conturi false și au distribuit poze, dar că iubita lui nu și-a dorit deloc să apară în presă.(…) Dacă ești gravidă intri într-o cafenea fără să porți mască. Nu porți doar pentru că știi că ești filmată”, a spus Anamaria.

Cu sinceritatea care a consacrat-o, Anamaria a admis: ”Dacă ar fi să o iau de la capăt, m-aș căsători tot cu Laurențiu Reghecampf. Însă, eu nu-l cunosc pe omul de astăzi”. Cu toate acestea, ea nu uită câte greșeli au fost în relația lor și de câte ori le-a depășit, după ce prietenii lui Laurențiu veneau la ea și i le explicau: ”Umilința nu poate merge la infinit”.

Deși a fost târâtă într-un scandal pe care nu și-l dorea, Ana nu îi dorește răul bărbatului care i-a fost și îi este, pentru încă puțin timp, soț: ”Îmi doresc să continue drumul pe care i l-am dat. Alături de mine a ajuns cel mai tânăr antrenor care a ajuns în finala Champions League de Asia”. Tocmai din acest motiv, când se gândește la cariera lui, recunoaște:”Îmi doresc să se ridice pentru că este în genunchi”.

Privind spre viitor, Anamaria spune că este un om sensibil, care are nevoie de afecțiune, dar și că nu va mai avea o relație cu un bărbat din România: ”Nu o să fie român niciodată. Vreau să mă îndepărtez și să plec de aici cu amintiri frumoase”.

În încheiere, Cătălin a invitat-o pe Anamaria să îi lase și un mesaj. Fără să stea pe gânduri, aceasta a spus: ”Îmi doresc tare mult să ne facă mândri de el și să vin la tine să spun că Laurențiu Reghecampf, tatăl copiilor mei, este numărul 1”.

În plus, Prodan a vrut să lămurească și că ea și reghe nu au nicio avere de împărțit. „El pleacă de la mine cu salariul lui de la Fc Craiova și mai are și o casă în SUA”, a mai spus impresară, precizând că ea toată averea pe care o are, o are de la mama ei, Ioana Prodan.