E o diferență de doar doi ani între ei, el – 28, ea – 30, se iubesc, se respectă și se susțin reciproc – dovada vie că relația lor este pe un făgaș frumos!

Prin urmare, pasul firesc în relație era o cerere în căsătorie. Actorul Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică, a făcut pasul cel mare și a ceurt-o de soție pe Sandra Izbașa chiar în prima zi de Crăciun. Anunțul a fost făcut chiar de campioană pe rețelele de socializare.

Sandra-si-logodnicul-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

”«DA !» Cel mai special Crăciun! Am primit cel mai minunat cadou pe care și-l poate dori o femeie vreodată!

Încă de mici, cu toate visăm și ne proiectăm momentul în care prințul descalecă de pe calul său alb și ne mărturisește iubire veșnică! Prințul meu a făcut-o în dimineața de Crăciun, cu multă emoție, candoare, curaj și umor, într-un moment în care îmi doream enorm, însă nu îndrăzneam să îmi imaginez că ar putea fi posibil!

Îți mulțumesc pentru că exiști, dar mai ales pentru că de acum vom exista împreună pentru totdeauna! Te ador infinit ! @razvanbanica1 25.12.2020 #isaidyes 💍 ❤️🤍❤️💎😍🥰😘”, a scris Sandra Izbașa pe rețelele de socializare în dreptul imaginii în care apar amândoi, iar inelul ei e vizibil.

Ambii sunt îmbrăcați la 4 ace, ea într-o rochie argintie, de gală, el, în sacou, dar în blugi și încălțăminte sport.

Vezi și Sandra Izbașa, fotografie din așternuturi cu iubitul ei: ”De când așteptam…”

Citește și:

Averea actriţei Maia Morgenstern. Ce salariu are lunar şi cât câştigă din drepturile de autor

Tania Budi, adevărul despre operațiile estetice și de ce nu s-a căsătorit până acum