Deea Maxer a mărturisit că a mers la un restaurant în vârful muntelui încălțată cu tocuri. Vedeta a căzut când a încercat să facă un story pentru fanii ei și a ajuns la spital pentru a face analize și o radiografie.

Soția lui Dinu Maxer nu este în pericol, însă medicii i-au recomandat să nu mai poarte tocuri o perioadă. Vedeta s-a ales cu un hematom de toată frumusețea, pe care l-a și pozat pentru fani, și nu are voie să danseze.

„Mă bufnește râsul, chiar dacă pe coapsa mea dreaptă am un ditamai hematomul, pentru care am ajuns și la urgențe în Brașov, ca să îmi fac niște analize și o radiografie, pentru că îmi era tare frică că mi-am fisurat șoldul și, cum eu de 17 ani, pe scenă, îmi prezint proiectul oriental, care implică și dans, îmi era foarte frică că această căzătură poate acea urmări, care inițial părea amuzantă”, a mărturisit Deea Maxer pentru Antena Stars.

vedeta-se-filma-mandra-in-masina-si-nu-avea-habar-de-ce-urma-sa-se-intampleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Se mândrea că e cu tocuri în plină iarnă, inclusiv pe munte. Și a pățit-o!

Dar cum s-a întâmplat totul, pentru că nu pare deloc o idee bună să mergi pe munte cu pantofi cu toc?
Deea Maxer a povestit că nu a realizat că restaurantul la care mergea se afla pe munte, așa că și-a luat tocuri.

„Mergând de la o petrecere la alta, am schimbat locația și nu m-am schimbat de încălțăminte și nu am realizat că restaurantul la care urma să mergem era în vârful muntelui. (…)

ram încălțată în tocuri de 12 centimetri, am vrut să fac un story pe tema aceasta și în timpul ăsta am căzut”, a adăugat vedeta, mamă a doi copii și soția lui Dinu Maxer.

De altfel, vedeta chiar se filma în mașină, scriind: ”Iarnă, vară, primăvară, eu tot pe tocuri…”. Așa a ieșit în zăpadă, iar continuarea on știm cu toții.

Din fericire, Deea Maxer este bine acum. Dar cu siguranță și-a învățat lecția.

Vezi și Ce cadou complet ieșit din comun i-a făcut Deea Maxer soțului său. Dinu Maxer a rămas fără cuvinte! Puține femei ar avea curajul să procedeze astfel! Imaginile care spun totul!

Citește și:

Cum a reușit Liviu Vârciu să scape de umflătura de la nivelul feței. Nimic nu a funcționat, în afară de un leac băbesc: „A făcut minuni!”

Cântărețul Mircea Rusu a fost băgat la închisoare. Cât va sta după gratii autorul hitului „Omul bun și pomul copt”