Rodrigo Alves și-a câștigat celebritatea prin multitudinea de intervenții estetice, în încercarea de a ajunge să arate asemeni lui Ken, păpușa-pereche a iubitei Barbie.

De la Ken, la Barbie

A început cu operații simple, apoi a devenit obsedat de această transformare și și-a modificat trupul și chipul în totalitate.

Numai că cele peste 70 de intervenții mai mari sau mai mici, mai simple sau extrem de complicate, nu au avut darul de a-l muțumi de Rodrigo.

Pentru că, după doi ani de transformări repetate, a realizat că el, de fapt, vrea să devină… o ea.

*EXCLUSIVE* Jessica Alves stuns in various sexy outfits as she aims to become the first known transgender woman to undergo a risky womb transplant to have a baby!SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Rodrigo Alves a început a început procesul de schimbare de sex în septembrie 2019

Tratamentele hormonale, extensiile de păr, implanturile mamare cu silicon au precedat schimbarea de sex.

Aceasta din urmă a avut loc la începutul acestui an în Bangkok, a durat şase ore și a costat peste 13.000 de lire sterline.

„Acum pot să îmi încep viaţa ca o femeie. În aproximativ trei luni pot să îmi folosesc vaginul şi din punct de vedere sexual.”, declara Rodrigo, devenit după operație Jessica.

Vezi și: Celebra Katie Price și-a șocat fanii! Vedeta e complet desfigurată!

Jessica Alves e decisă să continue operaţiile estetice

Cea mai recentă intervenție la care a apelat a fost efectuată la Clinica Mono Obesity din Turcia.

Operația de micșorarea stomacului o va ajuta să slăbească, după ce, în timpul pandemiei a acumulat ceva kilograme în plus din cauza lockdown-ului.

Jessica nu vrea să se oprească din procesul său de transformare. A cheltuit peste 700.000 de lire, dar vrea să arate perfect.

Mai mult decât atât, Jessica Alves este decisă să devină mamă.

„Mai am nevoie de încă două operaţii. Nu sunt mulţumită de sânii mei, trebuie să-mi schimb implanturile şi aș mai vrea și alte lucruri modificate”, a declarat ea.

Citește și: Cum arată fiul lui Arnold Schwarzenegger, la un an după ce a fost criticat că a pierdut lupta cu kilogramele

Cristina Șișcanu a comis-o din nou! S-a pozat așa pe plajă, iar fanii i-au sărit în cap. Ce i-au reproșat vedetei