Regina Elisabeta a II-a uimește la orice apariție, în public, fiecare detaliu fiind bine pus la punct de consilierii ei pentru a avea o imagine impecabilăși are mereu cuvinte bine alese pentru a se exprima, însă replica Suveranei într-o discuție cu artistul Rolf Harris i-a amuzat teribil pe fani.

Un moment video cu Regina a devenit viral pe TikTok, după ce fanii au remarcat replica ”din topor” a acesteia. În videoclipul extras din documentarul „The Queen”, din 2006, , maiestatea sa vorbește cu artistul Rolf Harris, angajat de BBC să-i facă portretul Reginei la cea de-a 80-a aniversare. Regina i-a mărturisit artistului vorbind despre alte protrete de ale ei că acum poate observa chiar ea când se privește în oglindă, că îmbătrânește: ”Problema este că poți să te vezi îmbătrânind chiar în fața ochilor” iar Rolf a întrebat-o dacă o deranjează acest lucru. Replica Alteței Sale Regale a venit imediat și i-a făcut pe fani să râdă cu lacrimi. Și asta, pentru că regina a răspuns cu o replică „din topor”. Ea se uită în jos și răspunde: ”Neah”.

Fanii au remarcat replica acesteia în ”argou” și au reacționat imediat: ”A uitat că e regină pentru o secundă”. „Regina aparține străzii”, „Membrii familiei regale sunt oameni exact ca noi”, „E o legendă”. Ei bine, e din Londra, nu?”, ”Mor haha”,

@arksteriff

##fyi ##british ##britishhumour ##foryou ##foryoupage ##fy ##fypシ ##queen ##funny ##comedy ##english ##queenelizabeth ##royalfamily ##royal ##northern ##uk ##ukcomedy

♬ original sound – user6139336317900

Filmulețul cu regina s-a viralizat imediat pe rețelele de socializare și a strâns mai bine de 2 milioane de vizualizări .

Userul TikTok @arksteriff a postat un clip de la BBC, alături de comentariul: ”Regina răspunzând la întrebare la fel ca orice tip din Marea Britanie”.

Citește și:

Ce interdicții avea Monica Gabor în timpul relației cu Mr. Pink. Avea lux, dar ce folos…

Kirstie Alley este de nerecunoscut. Ce s-a întâmplat cu îndrăgita actriță