Cântăreața în vârstă de 33 de ani, mare iubitoare de animale, are un cățel similar cu cel al fostului său iubit, Orlando Bloom. Zilele trecute, însă, în timp ce se afla cu stăpâna sa în turneu în Europa, cățelușa Nugget a căzut din pat și a încetat să mai respire, povestește chiar vedeta pe contul său de Instagram.

Asistenta vedetei, Tamra, nu s-a pierdut însă cu firea, inițiind imediat resuscitarea cardio-pulmonară. După trei minute extrem de lungi, în care Nugget nu a respirat și în care probabil ar fi plecat în raiul animalelor dacă Tamra nu intervenea, cățelușa și-a revenit în mod spectaculos.

Dându-și seama că gestul și prezența de spirit a asistentei sale au salvat viața patrupedului său iubit, Katy Perry a postat pe Instagram mai multe fotografii în care Tamra recreează momentul, făcându-i masaj cardiac cățelușei și suflându-i aer în botic. Un fel de lecție pentru toți cei ce s-ar putea confrunta cu o situație similară.

catelusul lui Katy PerrySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Nugget pare să aibă însă ghinioane după ghinioane. Imediat după acest incident, cățelușa s-a ales și cu o lăbuță pusă în ghips.

Vezi și Katy Perry s-a împăcat cu Orlando Bloom? ”Sunt foarte fericită!”

Citește și: