Cei doi s-au căsătorit la finalul lunii august a anului trecut, în Statele Unite, într-o ceremonie plină de lux și fast, după o relație de patru ani.

Claude o iubește nebunește pe Alina Vidican și nu se sfiește să-i arate asta în public. De altfel, acesta nu ratează nicio ocazie să-și declare iubirea pentru frumoasa sa nevastă.

alina-sSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

„Veșnica mea iubită. La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților BR 12.06.22 . Te iubesc până la lună și înapoi”, a scris acesta pe contul de Instgram, lângă două fotografii în care se află alături de soția sa.

Menționăm că în Brazilia, țara de origine a lui Claude, Ziua Îndrăgostiților este serbată pe 16 iunie, spre deosebire de restul lumii, în care ziua celor care se iubesc este marcată pe 14 februarie.

Am fost binecuvantați să fim împreună, am fost sortiți și este o adevărată plăcere să îmi împart viața cu ea; nu m-am gândit că mă voi mai căsători în viața asta, dar am întâlnit-o pe ea, era foarte pasionată de mașini, mai ales de curse și am zis că nu pot să las să treacă o asemenea femeie”, spunea cu ceva timp în urmă Claude Senhoreti în emisiunea La Măruță.

Cine este soțul Alinei Vidican?

Claude Senhoreti are 46 de ani, este de origine braziliană, dar locuiește în Statele Unite, acolo unde se ocupă de numeroase afaceri care au legătură cu autoturismele.

Este CEO și proprietarul companiei Sienna Motors și participă la numeroase curse de mașini.

Alina Vidican (38 de ani) a devenit doamna Borcea în 2011 după 8 ani de concubinaj. Blonda i-a dăruit fostului patron de la Dinamo doi copii: un băiețel, pe nume Alexandru (10 ani), și o fetiță, botezată Gloria (7 ani).

În 2016, cei doi au divorțat, după ce Cristi Borcea s-a îndrăgostit de Valentina Pelinel, femeia care i-a dăruit până acum trei copii.

Alina locuiește în prezent în Miami, alături de noul său soț, Claude Senhoreti, și are mai multe afaceri, printre care și un restaurant cu specific românesc.

Citește și: Cristian Boureanu, dezvăluiri incredibile despre Borcea și Pelinel: „Am aflat mai târziu că ei de prin 2011…”

xValentina Pelinel, la plajă cu cei trei copii. Familia Borcea se află în vacanță