”De ce trag clopotele Mitică: because she said Yes….. Astfel încat Alex Dobrescu se casatoreste cu Kiki Cioran!”, a scris el pe Facebook, iar felicitările nu au întârziat să apară.

Cum a avut loc cererea în căsătorie

Ulterior, actrița a dat și primele declarații pentru Spynews.ro., în care a explicat: ”Da, m-a cerut de soție! Acum de dimineață s-a întâmplat, la prima oră, ca să nu cumva să mă gândesc prea mult.

De dimineață a venit și a improvizat ceva, a venit la pat, mi-a adus niște flori. Nu mi-a oferit încă inelul, e comandat, mi-a dat doar florile”.

Când are loc nunta

Actrița a vorbit și despre marele eveniment, nunta: ”O să ne gândim și la nuntă, el deja se gândește. Nu știu deocamdată, în niciun caz azi nu se căsătorim, ar fi și imposibil din punct de vedere legal să te înscrii și oficiul stării civile. Bine, dacă nu s-a dus deja acum să înscrie, nici nu știu!

El e o persoană foarte expansivă și îi place să facă surpriză și îl las pe el să se desfășoare”, a mai precizat ea.

Cristina Cioran și iubitul ei, Alex Dobrescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, din care s-a născut și o fetiță, Ema. Actrița mărturisea nu demult că tatăl copilului ei o cere în căsătorie zilnic. Iată, însă, că acum a decis să și răspundă acestei cereri, așa că o vom vedea curând în rochia de mireasă.

Prima oară când a avut loc cererea a fost la numai două săptămâni de când începuseră relația, ceea ce, pe ea, a amuzat-o foarte tare. El era și foarte serios, mărturisea actrița acum ceva timp.

Mai spunea că pentru ea nu e importantă căsătoria, actul în sine, că fetița lor îi leagă pe viață.

Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu sunt împreună de la finalul anului 2020. Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu s-au întâlnit atunci când vedeta trecea printr-o perioadă dificilă. Frumoasa blondină abia ce ieșise dintr-o relație de durată și nu se aștepta ca lucrurile să evolueze atât de rapid între ei. Cu toate acestea, în vara anului 2021, ei au devenit părinții unei fetițe. Bineînțeles că s-a pus pe tapet tema căsătoriei, dar ea nu a văzut o prioritate în asta.

„Nu am făcut din asta un must, nu intenționăm. Eu susțin faptul că oamenii, dacă vor să fie împreună, sunt împreună și dacă nu au legalizat toată povestea”, spunea Cristina Cioran.

Încă o dovadă că lucrurile sunt cât se poate de serioase între ei e afirmația recentă a actriței că ”se lucrează” la un al doilea copil.

Vezi și Cristina Cioran și iubitul, pregătiți să devină iar părinți: ”Da, deja lucrăm!”. Cum rămâne cu nunta

Citește și:

Mariana Nicolesco a fost înmormântată la Cimitirul Militar Ghencea. Ultim omagiu, la Ateneul Român

Iubitul Adrianei Bahmuțeanu rupe tăcerea despre Silviu Prigoană. Mesajul lui ”ca de la bărbat la bărbat” pentru afacerist!