Celebrul designer a mărturisit în cadrul unui podcast de pe YouTube ce intervenții estetice și-a făcut, asta deoarece, de-a lungul timpului, mulți s-au întrebat cum face să se mențină atât de tânăr.

Ce operații estetice are Cătălin Botezatu

Toată lumea se așteaptă ca acesta să fi intervenit pe ici pe colo, dar adevărul e altu. Cătălin Botezatu a declarat că are o singură intervenție estetică, iar aceasta e cea de implant de păr.

El a mărturisit că nici aceasta nu e făcută în totalitate deoarece îi e teamă de felul în care va arăta după ce va fi tuns complet, așa cum trebuie făcută procedura de implant.

”Am făcut o porțiune foarte, foarte mică de păr, acum vreau să-mi fac mai puternic, dar nu vreau să mă rad în cap, nu știu cum îmi stă”, a spus Cătălin Botezatu.

Maturitatea îl face mai atractiv, crede el

Creatorul de modă a mărturisit că la nivelul feței nu are nicio operație estetică și consideră că la un bărbat ridurile de expresie nu sunt neapărat un defect, ci reprezintă trăsături pe care femeile le apreciază.

”La un bărbat ridurile de expresie sunt sexy… Sunt cărunt, am riduri de expresie”, a mai spus Cătălin Botezatu.

Ultimii ani au fost pentru Cătălin Botezatu niște ani grei, pe care nimeni nu și i-ar dori, și asta deoarece, în urma unui control, designerul a fost diagnosticat cu cancer, iar de aici a urmat o perioadă cumplită pentru acesta.

Celebrul creator de modă a trebuit să facă mai multe operații grele în Turcia, iar viața i-a fost pusă în pericol, însă a reușit să învingă boala necruțătoare.

”Am ajuns pe masa de operație a unui spital din Turcia. În primăvară au fost primele semne, aveam o durere care se mișca de colo-colo. Nu i-am dat prea mare importanță, dar am făcut mai multe analize și am aflat că am nevoie de operație la apendice.

De aici mi-au zis că mai am nevoie de o operație, nu mi-am închipuit că voi trece pe lângă moarte”, declara Cătălin Botezatu, în cadrul unei emisiuni tv. Recent, acesta a suferit și de Covid, din fericire, însă, de o formă ușoară.

Vezi și Cătălin Botezatu suferă din dragoste: ”Tot timpul îmi spun că nu o să mai fac greșeala asta…”

Citește și:

Gabriela Cristea a spus de ce nu poartă verigheta. Soțul ei poartă două!

Oana Roman, dezvăluiri neașteptate despre Pepe. Ce a pățit artistul după divorțul de Raluca