“Oamenii nu mă văd în realitate, oamenii mă văd la televizor, aia nu e realitate. Am slăbit vreo 20 și un pic de kilograme, dar, practic am slăbit foarte mult în centimetri. Am făcut proceduri de remodelare corporală un an și jumătate și am scăzut foarte, foarte mult în centimetri. De aceea pare că am slăbit mai multe kilograme decât am slăbit eu de fapt pentru că aceste proceduri m-au ajutat să-mi reduc foarte mult din circumferința la bust, la talie, la șolduri.

Da, am o dietă anume aș putea spune, țin post intermitent, 16 cu 8, adică nu mănânc nimic 16 ore și mănânc doar într-un interval de 8 ore și atunci mănânc cu măsură, evident.

Mă simt bine pentru că, cumva, oamenii mă percep altfel. Dar să știi că eu așa am fost tot timpul, la fel de veselă și la fel de binedispusă”, a declarat Oana Roman pentru Ciao.ro.

e-complet-reinventataSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Hotărâtă să se opereze

De-a lungul timpului, unii internauți au “atacat-o” spunând că în mediul online, vedeta și-ar prelucra pozele exagerat și că n-ar fi atât de slabă precum pare în imaginile postate de ea. Unii însă i-au atras atenția că pe anumite Insta story-uri s-ar vedea o oarecare gușă.

“Gușă nu mai am, mi-a rămas un pic de piele. Din cauza faptului că am slăbit, mi s-a lasat un pic pielea. Asta e! O să reparăm și asta în curând”, ne-a asigurat Oana Roman.

Pentru că a slăbit atât de multe kilograme, vedeta se gândește din ce în ce mai serios la operația pe care a tot amânat-o. Este vorba despre o intervenție chirurgicală atât medicală, cât și estetică.

“De mult vreau să-mi fac o operație care nu este neaparat estetică, ci mai degrabă medicală, la mine. În urma operației pe care am avut-o după ce am născut, am niște cicatrici pe abdomen, foarte urâte… acum am și slăbit și mi s-a lăsat pielea.

Și trebuie să-mi fac o abdominoplastie, dar la mine e mai degrabă din rațiuni medicale, decât neaparat estetice, dar evident că și estetică este… o să scap de cicatricea aia foarte urâtă pe care o am. E singura la care m-am gândit.

Eu am avut destule operații și nu vreau să-mi fac operații doar de dragul de a-mi face. Abdominoplastia sunt obligată să o fac. Și în rest, există tot felul de proceduri care ajută, fără să te tai neaparat”, a mai spus Oana Roman.

Vezi și Oana Roman scoate surprizele de la naftalină: ”Eu cu părinții mei de Revelion în 1986”. Cât de frumoasă era mama ei atunci…

Citește și:

Cântăreața noastră s-a căsătorit în mare secret, în weekend! O recunoști?

Gradul de rudenie dintre Adi Minune și soția lui! Familiile lor nu au fost de acord cu relația lor, așa că el a furat-o de acasă și au fugit