„Am câștigat și slăbit 45 de kilograme de trei ori, așa că nu m-am gândit niciodată că acest moment s-ar putea sau s-ar întâmpla, dar în sfârșit sunt în vacanța de primăvară purtând un BIKINI!!!!!!”, a scris Jessica lângă fotografia postată. „Munca grea. Determinare. Dragoste de sine”, a continuat ea, dezvăluind ce a intrat în călătoria ei de fitness. „M-am bucurat de un plâns de mândrie azi 💪🏼☀️💛”

În fotografie, Jessica Simpson, în vârstă de 41 de ani, și-a etalat silueta trasă prin inel într-un costum de baie format din două piese.

Fanii au luat cu asalt imediat secțiunea de comentarii cu mesaje admirative, dar și cu critici.

„❤️🔥👏 realizare uimitoare – nu doar greutatea, ci și încrederea în sine. Îmi place ce văd! Și arăți grozav!!”, a comentat cineva, în timp ce altcineva a scris: „Mamă uluitoare! O astfel de inspirație! ❤️❤️❤️”

În același timp, faimoasa prietenă a Jessicăi, Paris Hilton, a lăsat o serie de emoji-uri de admirație.

jessicaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

„Uită-te la buricul tău. Ai făcut abdominoplastie!! Nu contează… scuze!”, i-a reproșat cineva, în timp ce altcineva a avertizat-o că se îndreptă spre subnutriție.

„Sunt întristat de această fotografie. Esti pe cale sa slăbesti până la subnutriție. Sper că îți dai seama că frumusețea ta nu stă în greutatea ta, iar cel mai bun cadou pe care îl poți face copiilor tăi este sa nu echivalezi greutatea/aspectul cu valoarea în sine”.

În aprilie 2021, Jessica, mamă a 3 copii – Maxwell, 9 ani, Ace, 8 și Birdie, 3 – a dezvăluit într-un interviu că și-a renunțat la cântar după ani de lupte pentru cu greutatea.

Citește și: Dieta cu care Jessica Simpson a slăbit peste 45 de kilograme: „Fiecare masă conține…”

xChiar a slăbit spectaculos! Cristina Șișcanu arată demențial în costum de baie!