Fosta asistentă TV are o viață foarte activă la Miercurea Ciuc, unde are grijă de cei patru copii, Zsolt junior (12 ani) și tripleții Kim, Kevin și Karoly (9 ani) o solicită la maximum. Fosta vedetă le gătește copiilor, îi ajută la teme și îi duce la fel de fel de activități, dar nu se neglijează și are grijă în continuare și de ea. Însă, după ani de zile în care a lipsit de pe micul ecran, vedeta este pregătită să revină în televiziune. Anunțul l-a făcut chiar ea pe rețelele de socializare.

Nicoleta a publicat mai multe imagini cu ea din trecut, iar fanii au reacționat imediat. Au complimentat-o pentru felul în care arată, iar unii i-au spus că și-ar dori să o vadă din nou la televizor, iar răspunsul ei i-a bucurat pe fani.

Citește și:Claudia Pătrășcanu: „Dacă Dumnezeu mi-ar da și o fetiță, sunt convinsă că…”

„Mi-aș dori să revii la TV”, i-a scris o admirtoare, iar răspunsul ei a venit imediat: „Și eu îmi doresc să apar”. Mulți internauți au fost atunci de păreăre că ar trebui să fie la Antena Stars la „Mămici de pitici cu lipici”.

De asemenea, când un fan i-a spus că era mai frumoasă înainte pentru că era naturală, Nicoleta s-a apărat imediat și a lăsat de înțeles că nu are operații estitice. „Și acum sunt”, a spus vedeta.

Cu toate acestea, Nicoleta Luciu are în continuare foarte mare grijă de ea. Face tot felul de proceduri estetice pentru a arăta cât mai bine și nu încearcă să ascundă acest lucru, arătându-le fanilor ei pe paginile de socializare tot ce face pentru corpul ei și pentru a-și păstra o siluetă de invidiat.

Ce-i drept, în ciuda faptului că este mama a patru copii, Nicoleta Luciu arată spectaculos, indiferent de procedurile estetice la care apelează, lucru observat și de fani, care au reacționat imediat: „Nicoleta, ai devenit vampir, acum se explică de ce ai rămas așa frumoasă”, ”Esti frumoasa oricum, cu sau fără aceste mici intervenții”, ”Esti frumoasă și norocoasă că ai o familie și copii sănătoși și fericiți ”, ”Cea mai frumoasă femeie din România”, au fost câteva dintre mesaje.

Nicoleta-luciu-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Nicoleta Luciu s-a căsătorit cu Zsolt Csergo, în 2012, după șapte ani de relație. Cununia civilă a avut loc la primăria din Miercurea Ciuc și a fost oficiata atât în limba română, cât și în limba maghiară. Ei au împreună patru copii.

Citește și:

Anunțul făcut de Andreea Bălan, în ziua în care fiica ei cea mică a împlinit doi ani: „Am primit o a doua șansă la viață…”

El e actorul american care a încercat o metodă băbească de tratament, foarte populară printre bunicile noastre: ”Avem un singur trup și trebuie să avem grijă de el”