Pete Doherty s-a căsătorit cu Katia de Vidas. S-a iubit cu multe femei celebre, precum Kate Moss, fotomodelul român Irina Lăzăreanu și Amy winehouse, însă niciuna nu a reușit să-l convingă să meargă în fața altarului. Cântărețul a renunțat însă la burlăcie pentru Katia.

Pete și logodnica lui s-au căsătorit, în mare secret, într-o ceremonie privată din Franța, la doar două zile după ce și-au anunțat logodna.

Cuplul și-a anunțat logodna marți, iar joi au devenit deja soț și soție. Ceremonia a avut loc la hotelul Domaine Saint Clair din orașul francez, Etretat, unde cei doi locuiesc împreună de trei ani.

Într-o imagine făcută publică de un invitat, îi arată pe cei doi la scurt timp după ce au semnat în registrul de căsătorii și se paote vedea că frumoasa Katia poartă o rochie albă, scurtă și are voal alb pe cap.

Exclusif – Pete Doherty et sa compagne Katia de Vidas se promčneSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Pete Doherty s-a îngrășat de când a renunțat la droguri și alcool

Julia Mallet, membră a familiei, a făcut, de asemenea, publică o imagine cu mireasa alături de descrierea: „Când descoperi că verișoara ta s-a măritat peste noapte. Felicitări, Peter și Katia Doherty”.

După ce s-a mutat în Franța alături de iubita lui, Katia de Vida, cântărețul a ales un stil de viață mai sănătos, fără substanțe interzise, care însă nu se reflectă și în silueta lui.

A renunțat la droguri și la băutură, și a început să se bucure (prea mult) de celebrele brânzeturi franțuzești,. Drept dovadă stau cele mai recente imagini cu el, în care Pete Doherty apare cu multe kilograme în plus.

De altfel, le-a și mărturisit prietenilor că, după ce s-a mutat în Normandia, tot ceea ce face este să doarmă, să mănânce brânzeturi franțuzești și să bea apă.

Pete Doherty s-a iubit cu multe femei celebre, însă acesta a fost îndrăgostit nebunește de Kate Moss. Cei doi au avut o relație tumultuoasă cu multe despărțire și împăcări. La scurt timp, după ce s-a despărțit de celebrul fotomodel britanic. Pete a început o relație cu top modelul de origine română Irina Lăzăreanu. Cei doi au colaborat pe plan muzical mai mulți ani și au plecat în turneu cu trupa Babyshambles și după doar o lunp de relație, cei doi s-au logodit. Însă nu au reușit să ajungă în fața altarului și după doar câteva luni, starul rock a părăsit-o.

Foto: Profimedia/Instagram