Nu e nicio îndoială că îi merge bine. La 42 de ani, Diana Munteanu este într-o formă maximă, pe care nu se sfiește să o împărtășească cu fanii săi.

Recent, vedeta a postat pentru urmăritorii săi o fotografie surpriză, arătându-se acestora așa cum multe dintre noi nu au curajul să o facă: la prima oră a dimineții, imdiat după trezire, fără strop de machiaj. Alături de fotografie Diana a venitr cu explicația: „morning face🧸 ”.

diana-munteanu-fara-make-upSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Însă efectul nu a fost cel scontat, căci ea a fost apostrofată de mulți fani, pe motiv că a editat poză și că de fapt nu este naturală.

Diana Munteanu, ținta criticilor fanilor săi

„Mumiooo te ai editat, nu glumaaa”, “Morning face, yeah, right! Sunteti toate o Bianca Dragusanu! Semanati toate intre voi, numai numele mai face diferenta in rest trebuie sa stai sa te uiti mult la o poza ca sa iti dai seama cine e!”, “Nu las comentarii de obicei,nici bune,dar nici rele,,,dar scuzați-mă de data asta ,daca voi,,,fetele /femeile, care aveti banii si/sau situația disponibila de a face anumite tratamente,,,,de ce ne trezim cu filtre totusi?”, “BIANCA DRĂGUȘANU.. LAAA FELLLL…. ISI EDITEAZA MECLAA AIA.. DE I SE MAI VAD DOAR NARILE” – sunt doar câtev dintre comentriile urmăritorilor ei.

Recunoscută pentru pasiunea ei pentru sport și pentru o siluetă trasă prin inel, în trecut Diana Munteanu a mai fost ținta criticilor fanilor pe motiv că este prea slabă.

Vedeta rareori mănâncă carne, însă recunoaște că îi place mult peștele. Un loc de cinste în dieta sa îl ocupă însă fructele și legumele.

Citește și: Pierce Brosnan a publicat o poză cu soția lui și a iscat un val de reacții. Cuplul este căsătorit din 2001

xȘase efecte secundare ce pot apărea după a treia doză de Pfizer. Dezvăluirea făcută de experții CDC