Frumoasa actriță mexicană a profitat de ziua de 8 martie, dedicată femeilor și mamelor, și a transmis un mesaj emoționant atât fiicei sale, cât și femeilor din întreaga lume. Mai mult, după luni de așteptare, fanii au fost, în sfârșit, încântați să vadă cum arată micuța Paulina, primul copil al cântăreței Dulce Maria cu Paco Alvarez. Vedeta a distribuit o imagine, pe pagina sa de Instagram, unde are peste 8 milioane de urmăritori.

„Pentru o lume în care drepturile tale sunt respectate, în care vocea ta este auzită și ideile tale sunt luate în considerare și în serios, pentru că pașii tăi sunt auziți și vocea sau visele tale nu sunt niciodată reduse la tăcere. Pentru că vine ziua în care femeile încetează să se judece și să se arate reciproc, pentru că lupta noastră să nu se încheie mereu cu violență, abuzuri, hărțuire, frică și moarte. Pentru că există mai multă empatie, pentru că avem șanse și salarii egale, iar dacă spunem nu insinuărilor sau oricărui tip de hărțuire acest lucru nu ne va costa locul de muncă. Să spui ce crezi și a fi cine ești nu mai este un motiv de intoleranță și ură, într-o lume în care nu ți-e frică să ridici vocea, unde nu există violență fizică, psihologică, familială, profesională sau digitală, în care nu trebuie să te încadrezi într-o matriță pe care societatea sau moda o impune, doar pentru a-i aparține. Îmi doresc pentru tine și pentru toate femeile să putem fi libere, să ne îmbrățișăm, să avem grijă una de cealaltă, nu să ne trădăm. Să găsești prieteni, profesori și colegi care te respectă și văd cât de puternică și valoroasă ești. Îmi doresc dreptate, egalitate, respect, libertate, dragoste și viață.”, a scris Dulce Maria.

Dulce-maria-si-fiica-ei-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Citește și: Jane Seymour a împlinit 70 de ani. Cele mai recente imagini cu ea i-au uimit pe fani

Dulce Maria a născut pe 4 decembrie

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dulce Maria (@dulcemaria)

 Actrița Dulce Maria  a devenit mamă pentru prima dată la sfârșitul anului trecut, pe 4 decembrie. Actrița și soțul ei, Paco Álvarez, au devenit părinții unei fetițe, cu doar câteva zile înainte ca ea să împlinească vârsta de 35 de ani.

Vestea că actrița Dulce Maria a născut a fost confirmată de ea prin intermediul unei fotografii publicate pe Instagram, alături de un mesaj emoționant, în care a dezvăluit și numele fetiței sale.

„Nu există cuvinte care să poată exprima tot ceea ce simt… mai întâi mulțumiri infinite lui Dumnezeu pentru că ne-a lăsat să trăim cel mai mare miracol al vieții, expresia iubirii noastre imense… o experiență care îți transformă viața și o împarte într-un trecut și un viitor și nu știi cât de mult ai putea suporta, dar iubirea te face mai puternic… totul a meritat ca să te pot cunoaște și să te pot avea în brațe, micuța mea luptătoare. Mulțumesc, @pacoalvarez, pentru că ești cel mai bun tată pentru fiica noastră frumoasă care a venit pe lume să ne schimbe viața. Maria Paula, te iubim cu toată ființa noastră. Promit că voi face totul pentru a fi cea mai bună mamă pentru tine”, a transmis Dulce Maria pe Instagram.

„Ai venit să ne umpli zilele cu bucurie, să ne oferi lumină în aceste vremuri. Să ne înveți că viața este minunată și unică și că acesta este o minune departe de înțelegerea noastră. Te-am așteptat cu nerăbdare și poți să fii sigură, micuța mea Maria Paula, că ai venit dintr-o iubire imensă și adevărată.(…). Voi face tot ce pot ca tu să fii fericită și să poți să zâmbești mereu. Voi fi alături de tine mereu și vom deveni mai puternici împreună. Te iubim, mama ta și eu. Multumesc @dulcemaria pentru că ai fost cea mai curajoasă, frumoasă și iubitoare femeie. Bine ai venit, copila mea frumoasă”, a scris și Paco, la scurt timp după nașterea fetiței sale.

Dulce Maria și soțul ei sunt în culmea fericirii și par extrem de îndrăgostiți. De altfel, vedeta a împlinit pe 6 decembrie vârsta de 35 de ani.

Citește și: