Pippa Middleton și James Matthews au devenit părinți pentru a treia oară în urmă cu două săptămâni, anunță publicația People. Sora mai mică a Ducesei de Cambridge ar fi născut în secret o fetiță, la spitalul St. Mary’s din Londra, tot acolo unde Kate i-a adus pe lume pe George, Charlotte și Louis. Astfel, Kate are trei nepoți în calitate de mătușă, iar părinții ei și ai Pippei, Carole and Michael Middleton, nu mai puțin de 6 nepoți în total, câte trei de la fiecare fiică.

A născut Pippa Middleton, sora Ducesei de Cambridge

Pippa Middleton (38 de ani) şi James Matthews (46 de ani) s-au căsătorit în 2017, iar în octombrie 2018 a venit pe lume primul lor copil, pe care l-au botezat Arthur. În martie 2021 a urmat micuța Grace, care acum are un an și jumătate, iar bebelușul născut în urmă cu două săptâmâni vine să întregească familia de 5 membri. Pippa și-a etalat burtica de gravidă luna trecută, la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. A fost prima apariție oficială în public cu cea de-a treia sarcină „la vedere”. A purtat o rochie de un verde aprins și frumosul ei zâmbet, cu care ne-a obișnuit.

Britain Platinum JubileeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Citește și: În sfârșit s-a aflat ce nume i-a dat Pippa bebelușului său. Iată și de ce a făcut această alegere

Citește și: Surpriză de proporții: Pippa Middleton nu a fost invitată la cina festivă de după căsătoria prințului Harry cu Meghan Markle. Și o fostă iubită a fost uitată