Adela Popescu a născut cel de-al treilea copil și a dat vestea în urmă cu câteva minute. Adela și Radu Vâlcan au făcut publică prmia imagine cu micuțul.

„Credeți că este ușor să fii trezit la 5-6 dimineața, să fie liber prin oraș, să ai emoții de fiecare dată când se pune roșu la semafor, să nu-mi răspundă Adela la mesaje pentru că, da, tocmai năștea după un travaliu nu lung, dar extenuant. Și multe alte emoții la care nu se gândește nimeni.Pe scurt, iubire, vă ador! ♥️♥️”

Mesaj emoționant transmis și de Adela Popescu după nașterea celui de-al treilea copil

„Uraaaaa!S-a infaptuit! Baietelul nostru a venit pe lume sa ne arate ca el face mai mult ca zece fetite. :)))Si face! Ca e minunat, a luat nota 10, are 3620 si s-a nascut dupa o agonie de aproape patru ore.Eu nu ma mai satur sa il pup, sa il miros si sa ii povestesc despre nazdravanii de fratiori ce il asteapta acasa.Tati a avut si el voie sa ne viziteze 20 de minute cat sa ne bucuram impreuna, ca si de data asta, la nasterea lui, la fel ca a fratiorilor, ploua. ❤️

Ps: Anca Sultan, ne-a iesit si de data asta. Multumesc!

Ps.2: Pentru ca este un subiect de interes, la maternitatea la care am nascut eu, tatii au voie la vizita 20 min, in intervalul 16:00-18:00 doar pe baza unui test pcr negativ sau a dovezii vaccinarii anti covid.”

212653197_358412788973698_2287609853478920915_nSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Înainte de acest moment, Adela Popescu a transmis un mesaj emoționant.

„Micuțule… și ce zici că mai faci? E bine acolo la cuptoraș? E bine, nu? Cred și eu. Toată lumea îmi spune să vorbesc cu tine, tu știi că o fac. Dar îți spun chestii de-astea patetice, de dragoste. Te mângâi, te apăr de piciorușele lu frate-tu Andrei, te încurajez să comunici cu Alexandru de fiecare dată când te pupă și îți spune secretele lui și nu te cert când îmi dai câte un pumn în vezică. E și asta tot o formă de iubire, să știi.

Și, deși fac toate astea, îmi e foarte teamă să încerc să te conving de momentul în care să vii să ne cunoșți. Căci, pe cât de nerăbdătoare sunt să îți simt pielicica de pisoi pe pieptul meu, pe atât de îngrozită de travaliul prin care o să-ți faci intrarea. Pardon, ieșirea? Așa că m-am hotărât să mă las în voia ta, pentru că știu că împreună o să ne iasă cum nu se poate mai bine”, a scris Adela Popescu recent pe contul său de Instagram.