Vestea a fost dată pe Facebook de fratele mai mic al actorului, acesta menționând că mama sa a murit din cauze necunoscute.

Potrivit acestuia, până în ultimul moment femeia a făcut sport zilnic, fiind un munte de enrgie. Cât despre creierul ei, a fost ”brici” până în ultima clipă.

ridica-zilnic-greutatiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Jackie, astrolog al celebrităților, ea însăși o vedetă, a fost căsătorită de trei ori. Primul soț, Frank Stallone, a fost tatăl celor doi băieți ai săi.

După nașterea lor, însă, după 12 ani de mariaj, a divorțat. S-a recăsătorit în 1959, a avut o fată, care, din păcate, a murit la 48 de ani, în 2012, după o luptă cu cancerul.

În 1998, Jackie s-a căsătorit pentru a treia și ultima oară, cu Stephen Levine.

Jackie a lucrat o vreme inclusiv ca acrobată și a devenit prima femeie care a avut o emisiune zilnică de fitness. Își deschisese chiar o sală de gimnastică destinată în exclusivitate femeilor. A fost tot timpul în formă, având mare grijă de corpul ei. Nu a ascuns niciodată faptul că și-a făcut operații estetice, unele mai puțin reușite decât altele.

Vezi și Cum arată mama lui Sylvester Stallone, la 98 de ani, după o grămadă de intervenții estetice. E pur și simplu desfigurată!

Citește și:

Îl recunoști? Acum e unul dintre cei mai sexy cântăreți de la noi, dar așa arăta când era de-o șchioapă

Andreea Bănică nu-și mai lase fiica la școală. Motivul pentru care a luat această decizie