Gabriel Dorobanțu, în vârstă de 67 ani, a trecut pe lângă moarte, după ce s-a infectat cu SARS-COV-2, în urmă cu patru luni. Solistul a stat internat 12 zile în Spitalul din Băicoi și a reușit până la urmă să învingă virusul.

Cântărețul a avut o formă gravă de Covid, saturația plămânilor scăzând la 60 la sută, atunci când salvarea l-a dus la spital. Artistul s-a temut pentru viața lui și a slăbit foarte mult. Dar coșmarul nu se terminase.

În aceeași perioadă, solistul a mai trăit o dramă. Mama lui, singurul său părinte rămas în viață, era pe patul de moarte și fără nici un sprijin, având în vedere că băiatul său se lupta pentru propria sănătate. Din păcate, însă, după externare, la doar câteva zile, cea care i-a dat viață lui Gabriel Dorobanțu s-a stins din viață.

Nu am putut s-o îngrijesc pe mama muribundă”

„Am avut Covid, am fost spitalizat, am fost într-o situație disperată, am fost la un pas de moarte. M-au ajutat asistentele și medicii să reînviu. Tratamentul a fost bun și m-am făcut bine. Dar, la 10 zile după externare, a murit mama.

Au fost două mari cumpene, am crezut că nu voi mai putea cânta, din cauza problemelor mari respiratorii. Eu cred că sunt un om puternic.

Ajunsesem la 65 de kilograme în timpul spitalizării. Mă îngrozea că nu mai puteam să fac gimnastică, mă îngrozea că nu mai puteam să cânt, că obosesc dacă urc până în dormitor.

M-a îngrozit că nu puteam să o îngrijesc pe mama când era muribundă. După ce mergeam să îi dau un pahar cu apă, trebuia să mă așez să mă odihnesc pe un fotoliu.

Sunt experiențe teribile prin care treci prin viață pe care n-ai mai vrea să le ai. Nu că te face luptător, dar așa e viața, nu ai ce face. Depinde cum gândești, de liniștea ta interioră pe care trebuie să o ai”, a mărturisit artistul, invitat la emisiunea „Acces Direct”, de la Antena 1.

Vezi și Gabriel Dorobanțu, declarații cutremurătoare după ce s-a infectat cu noul coronavirus: „Eram vânăt”

Citește și:

Poate plânge și cea mai puternică femeie? Mirela Retegan, invitata lui Mihai Morar în podcastul „Fain & Simplu” (P)

Cum arăta Sofia Vergara, în costum de baie, la 20 de ani, când nimeni nu o cunoștea. Actrița a născut la 19 ani!