Actrița Kathy Griffin a anunțat pe rețelele de socializare moartea celei mai apropiate ființe, mama sa. Maggie Griffin a murit la 99 de ani, învinsă de demență, a anunțat vedeta.

Mama mea, unica Maggie Griffin, s-a stins din viață astăzi”, a anunțat actrița. ”Nu-mi vine să cred. Cea mai bună prietenă a mea. Tremur. Nu am fost nicicând pregătită pentru asta”, a scris actrița online.

Printre cei care i-au arătat actriței că-i sunt alături se numără Chrissy Teigen, Sharon Stone, Rosanna Arquette, Mario Cantone, Audra McDonald și nu numai.

Născută Margaret Mary Corbally în 1920, în Chicago, Maggie a lucrat într-un spital și, la bătrânețe, și-a încercat mâna în actorie, în două dintre show-urile fiicei ei. Ulterior, a devenit un star TV în adevăratul sens al cuvântului. A devenit limpede de unde a moștenit fiica sa umorul, pe alocuri savuros de negru. În 2010, a lansat și o carte care a devenit best seller.

Din păcate, în ianuarie 2019, a fost diagnosticată cu demență, moment din care a început declinul ei.

Pentru Kathy Griffin ultimii ani nu au fost deloc simpli. Întâi l-a pierdut pe fratele ei Gary, în 2014, iar apoi pe sora Joyce, trei ani mai târziu, ambii uciși de cancer.

Vezi și Un actor copil, pe care-l știi dintr-un serial cunoscut, a murit la numai 21 de ani. A pierit într-un accident de mașină

Citește și: