„Cu tristeţe vă informăm că incredibila noastră mamă, muncitoare şi iubitoare a murit după o luptă contra cancerului, care a fost descoperit recent”, au anunţat copiii ei, Lillie Price Stevenson şi William True Stevenson, într-un comunicat pe Twitter. „Pasiunea mamei noastre pentru viaţă, copiii ei, nepoţii ei şi numeroasele ei animale, ca să nu mai vorbim de bucuria ei nemuritoare de a crea, au fost de neegalat şi ne inspiră să ne trăim viaţa din plin aşa cum a făcut-o ea”, a anunțat familia, potrivit News.ro.

Kirstie Alley, care anunțase în ultimii ani că a renunțat la lumea filmului, a devenit cunoscută pentru rolul Rebeccăi Howe, în serialul NBC „Cheers”, pentru care a primit premiul Emmy în 1991, la categoria „cea mai bună actriţă în rol principal într-un serial de comedie”.

Ea a primit un al doilea Emmy pentru interpretarea unei mame singure care îşi creşte fiul diagnosticat cu autism, în filmul „David’s Mother”, lansat în 2020.

Kirstie Alley a jucat şi în comedia romantică din 1989 „Look who’s talking”/ Uite cine vorbeşte”, precum şi în două continuări, alături de John Travolta. De altfel, Travolta i-a adus un omagiu luni seară, publicând pe Instagram o fotografie cu Kirstie Alley în tinereţe, alături de un mesaj care nu mai are nevoie de nici un comentariu. „Kirstie a fost una dintre cele mai speciale relaţii pe care le-am avut vreodată”, a declarat John Travolta. „Te iubesc, Kirstie. Ştiu că ne vom revedea”. 

A murit Kirstie Alley. A fost căsătorită de două ori și a înfiat doi copii

Kirstie Alley a fost o mamă devotată pentru cei doi copii adoptați împreună cu fostul ei soț, Parker Stevenson. Regretata actriță, care s-a căsătorit cu Stevenson în 1983, l-a adoptat pe William în 1992. Cei doi s-au despărțit însă în 1997, dar au înfiat-o și pe micuța Lillie, doi ani mai târziu. Anterior căsniciei cu Stevenson, Kirstie Alley a mai avut un mariaj cu iubitul ei din liceu, Bob Alley, în perioada 1970 și 1977, scrie usmagazine.com.

„Kirstie a avut mereu copiii lângă ea”, povestea Kathy Najimy, care a jucat alături de regretata actriță în serialul „Veronica’s Closet”. „Și este genul de mamă pe care ți-o dorești, pentru că este foarte amuzantă. Ultima dată când am fost la ea acasă, Kirstie a sărit în piscină cu hainele pe ea. În loc să-i cumpere lui Lillie o casă de păpuși, ea va construi o casă de păpuși suficient de mare pentru trei persoane. Ea nu-și răsfață copiii, ci doar face lucrurile într-un mod grandios”, a mai spus Kathy Najimy, potrivit usmagazine.com. FOTOGRAFII: PROFIMEDIA

KIRSTIE ALLEY și Parker Stevenson, fostul ei soț. Foto: ProfimediaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Familia lui Kirstie Alley s-a mărit atunci când fiul William a devenit tată pentru prima dată, în iunie 2016. Kirstie a fost o bunică adorabilă și dedicată. „Când fiul tău are un fiu… fericire”, a anunțat Kirstie pe Twitter, la acea vreme, împărtășind o fotografie cu William, îmbrățișându-și băiețelul. Ulterior, Kirstie a mai primit încă doi nepoți în familie. „Frumoasa mea fiică va avea în curând un băiețel. Acesta va fi al treilea nepot al meu”, a scris ea pe Twitter, în martie 2021. „Sunt binecuvântată cu 2 copii minunați și acum cu un al 3-lea nepot”.

Citește și: Kirstie Alley este de nerecunoscut. Ce s-a întâmplat cu îndrăgita actriță

Citește și: Fiul unui mare actor a murit la numai 25 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul. Fusese diagosticat în urmă cu mai puțin de un an. Ultimele sale mesaje

Citește și: S-a stins din viață Angela Lansbury, din „Verdict Crimă”. Actrița a murit ca o sfântă, în somn, la 96 de ani

Citește și: Chinul unei celebre actrițe: „M-am îngrășat 18 kilograme. Nu pot merge fără baston”. Anul trecut a fost diagnosticată cu o boală cumplită