„Cu tristeţe îi informez pe toţi cei care au iubit-o, și care sunt mulţi, că Ivana Trump a murit la locuinţa ei din New York. A fost o femeie minunată, frumoasă și uimitoare, care a dus o viață minunată și inspirațională. Mândria și bucuria ei au fost cei trei copii ai ei, Donald jr, Ivanka și Eric. Era atât de mândră de ei, așa cum și noi toți eram atât de mândri de ea. Odihnește-te în pace, Ivana”, a afirmat fostul preşedinte într-o declaraţie postată joi pe Truth Social.

A murit Ivana Trump, prima soție a lui Donald Trump

Ivana Trump a fost prima soţie a lui Donald Trump. S-au căsătorit în 1977 și au avut trei copii: Donald Jr., Ivanka şi Eric Trump. Donald Trump a divorțat de Ivana în 1992, iar în 1993 s-a căsătorit cu Marla Maples. Cu Melania Trump, a treia și actuala soție, care i l-a dăruit pe Barron, cel mai mic dintre copii, s-a însurat în 2005.
Ivana Trump, născută Ivana Marie Zelníčková, a crescut sub regimul comunist în fosta Cehoslovacie. A lucrat ani de zile în imperiul Trump ca director executiv. A fost numită CEO al Trump’s Castle din Atlantic City şi a ajutat la decorarea interioarelor pentru Grand Hyatt Hotel şi Trump Tower. De asemenea, a fost autoarea mai multor cărţi de succes şi şi-a creat propria linie vestimentară.

Fotografii: Profimedia

Flowers are left and tv news standing outside Ivana Trump’s Apartment After The News Of Ivana Passing Away At The Age Of 73SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Citește și: Ivanka Trump a împlinit 38 de ani! Cum arăta înainte să devină celebră

Citește și: Melania Trump, ținute cuminți de când nu mai este prima doamnă a Statelor Unite. Cum a fost surprinsă soția lui Donald Trump