„L-am pierdut pe tata azi noapte. Am avut o legătură specială și a fost un un om deosebit. Așa doresc să fie ținut minte, ca un bon viveur și un bărbat elegant. RIP tata, rămâi în sufletul nostru pentru totdeauna!”, a scris Cattinca Roman, pe Facebook, unde curg sute de condoleanțe.

iosif-zilahySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

A murit Iosif Zilahy, fostul soț al Mioarei Roman

Iosif Zilahy a murit la vârsta de 90 de ani. Bărbatul era văduv de 5 ani, iar Catinca i-a fost mereu aproape, mai ales în anii grei ai bătrâneții. Deși părinții ei s-au separat când ea era mică, creatoarea de modă s-a bucurat de prezența tatălui în viața ei. Și fiica ei, Calina, era adorata bunicului.

Într-un interviu pentru Revista VIP, Mioara Roman a povestit de ce s-a măritat atât de devreme. Avea 19 ani când l-a cunoscut pe Iosif Zilahy, iar el, 27. Mariajul a durat 12 ani.

„Nu am intrat din prima la facultate, așa că un an am stat acasa. Pe atunci, sportul era hobby-ul tineretului, era un mod de a trăi și avea un rol educativ, iar eu m-am decis să învăț scrimă. Într-un astfel de loc l-am cunoscut pe viitorul meu soț, Iosif Zilahy, care era un om extrem de distins, foarte manierat și civilizat. La vremea aceea, primul iubit devenea și soț, așa că m-am măritat. Plus că veniseră părinții mei acasă, iar eu, obișnuită fiind să traiesc singură de la 12 ani, nu am reușit să mă reacomodez cu prezența lor”.

Citește și: Mioara Roman, din nou de urgență la spital, în stare gravă! De fapt ce s-a întâmplat cu femeia acum. În cele din urmă, Oana Roman a spus cum stau lucrurile

Citește și: Catinca Roman, despre viața ei de mamă singură: ”Sarcina a fost întâmplătoare, nu a fost programată”. De ce fiica ei a crescut fără tată