Un bărbat în vârstă de 48 de ani a murit miercuri (26 octombrie), în București, după ce a pierdut controlul motocicletei pe care o conducea pe Șoseaua Grozăvești dinspre Piața Leu, potrivit unui comunicat al Poliției Rutiere. Victima este Călin Doboș, un chirurg estetician cunoscut în lumea show-biz-ului, potrivit surselor G4Media.

A murit Călin Doboș, chirurgul estetician al vedetelor

”La data de 26 octombrie, în jurul orei 12:00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Șoseaua Grozăvești.

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, a condus o motocicletă pe Șos. Grozăvești dinspre Piața Leu, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a căzut pe partea carosabilă.

În urma impactului, conductorului moto i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului, din nefericire fără rezultat favorabil, fiind declarat decesul acestuia. Cercetările sunt continuate de către Brigada Rutieră sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație”, se arată în comunicatul Poliției, conform Antena 3.

În decembrie 2020, Călin Doboș a fost arestat în timp ce încerca să fugă din România. Fusese condamnat la trei ani de închisoare cu executare într-un dosar penal deschis pentru ucidere din culpă. Verdictul magistraților a fost dat la șapte ani de la moartea unei femei căreia doctorul i-a făcut o operație de liposucție, însă, ulterior, aceasta a încetat din viață. Rudele pacientei l-au acuzat pe medicul Călin Doboș de malpraxis.