Doliu în familia serialului „Doi bărbați și jumătate”! Actrița Conchata Ferrell, cunoscută pentru rolul Bertei, s-a stins din viață.

Îndrăgita Berta, menajera din serialul TV „Doi bărbați și jumătate”, a murit la vârsta la 77 de ani. Anunțul a fost făcut de managerului ei, Dan Spilo.

Ferrell a murit marţi, pe 12 octombrie, în Sherman Oaks.

Chuck Lorre, creator şi producător executiv al serialului „Two and a Half Men”, a transmis: „Îi spuneam Chatty. Şi toţi o iubeam. Doisprezece ani de suişuri şi coborâşuri şi multe, multe râsete. Trecând prin toate astea, a fost o stâncă. A fost unul dintre cei mai buni. Am avut privilegiul să îi spun prieten”.

profimedia-0098990430SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Ferrell a fost spitalizată în luna mai şi a petrecut mai mult de o lună la terapie intensivă, unde a suferit un stop cardiac. Ea a fost apoi mutată într-un alt centru de tratament, unde i se făcea dializă şi respira ajutată de aparate. C

onchata Ferrell a jucat rolul Berta în toate cele 12 sezoane ale serialului. A primit două nominalizări la premiile Primetime Emmy, în 2005 şi 2007, pentru rol secundar. Ea a apărut în 212 episoade din 2003 până în 2015.

Charlie Sheen, starul „Two and a Half Men”, concediat din serial în 2011, i-a adus un omagiu pe Twitter, numind-o „un profesionist desăvârșit” și „un prieten autentic”.

https://publish.twitter.com/?query=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2Fcharliesheen%2Fstatus%2F1316117418876579841&widget=Tweet

Jon Cryer și-a amintit de Ferrell ca de „un om frumos” într-o declarație pe Twitter.

„Exteriorul dur al Bertei a fost o invenție a scenariștilor. Căldura și vulnerabilitatea lui Chatty au fost atuurile ei reale”, a scris el. „Plâng pentru femeia de care îmi va fi dor și bucuria pe care a adus-o atât de mult”.

Într-o carieră care a durat cinci decenii în televiziune și film, Ferrell fost nominalizată de trei ori la Emmy, odată pentru un rol în „L.A. Law” în 1992 și de două ori pentru rolul din „Doi bărbați și jumătate”, relatează Mediafax.

Ferrell a fost, de asemenea, actriță de teatru, câștigând un premiu Drama Desk în 1974.

Conchata Ferrell a mai jucat în filme precum „Mystic Pizza”, „Mr. Deeds” și „Krampus”.

Citește și:

Cum arată mama Adelei Popescu. Prezentatoarea i-a făcut o declaraţie emoţionantă celei care i-a dat viaţă

E însărcinată pentru a doua oară! A dezvăluit sexul bebelușului