Reprezentantul lui Christopher, Chi Muoi Lo, a declarat pentru CNN, că actorul a murit marţi dimineaţă, notează News.ro.

Această veste a fost incredibil de şocantă şi sunt devastată de pierderea lui. A fost un actor foarte talentat şi, mai important, un prieten uimitor. Inima mea este alături de prietenii şi familia sa care l-au iubit atât de mult„, se arată în declaraţie.

Colegul lui Christopher din „General Hospital”, Maurice Bernard, a împărtăşit, de asemenea, un omagiu adus actorului marţi, scriind: „Tyler a murit în această dimineață, în urma unui stop cardiorespirator, în apartamentul său din San Diego. Tyler a fost un individ cu adevărat talentat care a luminat ecranul în fiecare scenă pe care a jucat şi s-a bucurat să aducă bucurie fanilor săi loiali prin jocul său actoricesc„.

Tyler a fost un suflet dulce şi un prieten minunat pentru toţi cei care l-au cunoscut„, a adăugat el.

Tyler Christopher November 11, 1972 – October 31, 2023SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Tyler Christofer a fost căsătorit cu actrița Eva Longoria

În 2008, Christopher s-a căsătorit cu reporterul ESPN Brienne Pedigo, cu care are doi copii. Potrivit People, cei doi şi-au încheiat căsnicia în 2021. Anterior, el a fost căsătorit cu actriţa Eva Longoria între 2002 şi 2004.

Christopher a fost cel mai bine cunoscut pentru rolul popularului personaj Nikolas Cassadine din lunga telenovelă de zi „General Hospital”.

El a jucat rolul lui Cassadine în diferite momente între 1996 şi 2016, obţinând o victorie la Daytime Emmy şi alte patru nominalizări pentru prestaţia sa de-a lungul timpului.

Într-un interviu din 2017 pentru Soap Opera Digest, actorul a declarat că a părăsit „General Hospital” pentru a-şi lua un „concediu personal” şi, în cele din urmă, nu a mai ajuns să se întoarcă în serial. El a continuat să joace rolul lui Stefan DiMera în telenovela NBC „Days of Our Lives” între 2018 şi 2019, o interpretare pentru care a obţinut, de asemenea, o nominalizare la Daytime Emmy.

În afara celebrei sale cariere de actor, Christopher s-a confruntat cu diverse greutăţi spre sfârşitul vieţii sale.

În 2019, se pare că a suferit o operaţie de craniotomie după ce a căzut în baia de la locuinţa sa şi s-a rănit la cap. Sora sa, potrivit unui interviu la care Christopher a participat la Bloomberg Law în luna iulie, a cerut să fie tutorele său legal în timpul recuperării sale. Tutela s-a încheiat în 2021.

În luna mai, actorul a fost arestat pe aeroportul Hollywood-Burbank sub suspiciunea de intoxicare în public, potrivit LA Times.

„Tyler a fost un susţinător al unei mai bune sănătăţi mintale şi al unui tratament mai bun pentru consumul de substanţe, care a vorbit deschis despre luptele sale cu depresia bipolară şi cu alcoolul”, a scris Bernard în postarea sa de pe Instagram marţi.

„Suntem mai mult decât devastaţi de pierderea prietenului nostru drag şi ne rugăm pentru copiii şi tatăl său”, a adăugat acesta.

Citește și: A murit Matthew Perry, din „Friends”, la numai 54 de ani

Citește și: A murit Burt Young, actorul faimos pentru rolul din seria Rocky, cu Sylverster Stallone