Mihai Albu este devastat de durere, după ce mama lui, care urma să împlinească 96 de ani, s-a stins din viață. Chiar dacă este extrem de rezervat și discret când vine vorba de a le oferi fanilor detalii din viața personală, celebrul designer de pantofi le-a dat vestea cea tristă urmăritorilor săi pe rețelele de socializare, acolo unde a postat un mesaj scurt, dar care ascunde multă durere, în memoria celei care i-a dat viață.

„Drum lin spre ceruri, MAMI!”, a scris Mihai Albu pe rețelele de socializare.

Femeia era în stare critică

Chiar înainte de a le oferi fanilor vestea cea tristă, Mihai Albu a postat un alt mesaj pe rețelele de socializare, unde anunța faptul că mama sa, Zinaia, în vârstă de 95 de ani și jumătate, se afla în stare critică pe patul de spital. Aceasta suferise o intervenție chirurgicală destul de dificilă, care însă, spre bucuria familiei, decursese foarte bine.

Se pare însă că femeia nu a reușit însă să se recupereze și, în decurs de câteva zile, starea de sănătate s-a deteriorat. Mihai Albu a sperat până în ultima clipă că femeia își va reveni curând și se va întoarce acasă.

„Mulțumesc personalului medical al spitalului pentru profesionalismul de care dau dovada în salvarea mamei! În acest moment mama este la reanimare în stare critică în urma unei intervenții chirurgicale (hemoragie internă). Chirurgical operația a decurs excelent, însă după cinci zile de terapie intensivă starea s-a deteriorat major. Mulțumesc domnului doctor chirurg! Doamne ajută”, a mai scris Mihai Albu tot în spațiul public.

Mihai Albu și-a îngrijit singur mama până în ultima clipă. Nu a dorit să o interneze la un azil, ocupându-se singur de ea. Îi lega o relație specială, mai cu seamă că tatăl designerului a murit când el era doar un adolescent.

”Mama m-a ajutat și m-a îngrijit toată viața, acum e rândul meu. Cum s-o duc la un cămin de bătrâni? Nu există așa ceva. Va rămâne alături de mine, în casa mea, până la sfârșit. Are și acum mintea lucidă, doar cu corpul e mai greu, după operațiile la șold. Se deplasează prin casă cu ajutorul unui cadru pe roți”, declara Mihai Albu pentru playtech.ro acum ceva vreme.

mama-lui-mihai-albu-poze-vechiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Iulia Albu și-a transmis public condoleanțele

Chiar dacă Iulia și Mihai Albu au divorțat în urmă cu 10 ani, vedeta nu poate uita momentele frumoase petrecute cu cea care i-a fost soacră. Astfel, Iulia Albu și-a dorit să transmită public un mesaj plin de durere, în care îi mulțumește mamei lui Mihai Albu pentru toate lucrurile frumoase pe care i le-a oferit, dar și pentru dragostea pe care i-a purtat-o fiicei sale, Mikaela, în ciuda despărțirii de fiul său.

„Odihnește-te in pace…
Îți mulțumesc pentru clipele frumoase pe care le-am împărtășit, pentru ceea ce m-ai învățat și pentru dragostea pe care ai purtat-o Mikaelei. Vei fi veșnic în inimile noastre, Mami Miși.”, a scris și Iulia Albu, pe rețelele de socializare.

Cele mai importante principii învățate de Mihai Albu de la mama sa

În urmă cu ceva timp, Mihai Albu a vorbit despre relația specială pe care a avut-o cu cea care i-a dat viață, dar și despre cele mai importante învățături venite dinspre mama sa. Mai mult, acesta și-a adus aminte cu nostalgie și de momentele în care femeia îl certa constant pentru modul în care își rezolva temele pentru acasă, care nu erau deloc pe placul său.

„De la mama am învățat cât de importante sunt respectul, bunătatea, seriozitatea. Mi-a transmis toate valorile familiei. Toate caietele mele din generală erau pline de desene și mai puțin de scris și mai ales cu dictări. Nu exista să nu înfloresc și să fac tot felul de desene în caietele de școală. Mă certa și mama și mă certau și profesorii sau învățătoarea. Asta era o mare problemă”, a declarat în urmă cu ceva timp Mihai Albu, conform wowbiz.ro.

Și-a pierdut tatăl la 16 ani

Mihai Albu a rămas orfan de tată la doar 16 ani. Mama lui a preluat de atunci toate treburile casei, ocupându-se foarte serios și de viitorul profesional al unicului ei fiu: ”Ea mi-a plătit meditațiile pentru a deveni student la Arhitectură, unde se intra extrem de greu. M-a sprijinit financiar, în anii studenției, m-a ținut în facultate.

Tata a murit când aveam 16 ani, iar de atunci eu am fost principala prioritate a mamei.

Acum e rândul meu să am grijă de ea, să o duc la doctori, să îi cumpăr medicamente, haine. În plus, ne consultăm în treburile casei, un sfat înțelept găsești mereu la ea. Mama și-ar dori să-mi refac viața sentimentală, ca orice mamă, dar vom vedea ce o mai fi, nu mă grăbesc.

Cu Iulia, fosta soție, mama nu mai vorbește nici la telefon, au o relație rece”, mai spunea Mihai Albu.

Vezi și Mihai Albu își îngrijește singur mama în vârstă de 93 de ani: ”Va rămâne alături de mine, în casa mea, până la sfârșit”

Citește și:

Ce bucurie! Serena Williams a născut pentru a doua oară! Primele imagini cu micuța Adira

”Numai mamă să nu fii!” Fiica Roxanei Ciuhulescu a suportat o operație de 9 ore! ”Viața fiicei mele a ajuns să fie pusă în pericol!”