Începând însă cu 2013, actrița a început să fie criticată de fani, după ce a apărut cu chipul modificat. Deși nu a recunoscut niciodată că a apelat la operații estetice sau la botox, specialiștii au confirmat că asta s-a întâmplat. Mai mult decât atât, se pare că Meg a devenit dependentă de serviciile clinicilor de înfrumusețare, căci de la an la an fața sa este tot mai transformată. Iar de vină pentru asta ar fi botoxul de care face abuz.

Noah Baumbach and Ben Stiller Host a Special New York Screening of „WILD” with Laura DernSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

“Nu îmi pasă ce zice lumea. Sunt mulți hateri în ziua de azi, e atât de ușor să judeci”, spunea mai demult Meg Ryan într-un interviu.

Actrița, care anul acesta va împlini 60 de ani, a jucat de-a lungul timpului în zeci de comedii romantice aflate încă în topul preferințelor cinefililor: “Sleepless în Seattle”, “You’ve Got Mail” sau “When Harry Met Sally”.

Credit foto: Profimedia

Citește și: Cum arată acum Kelly McGillis, iubita lui Tom Cruise din „Top Gun“. Are 63 de ani, dar oamenii nu o mai recunosc pe stradă