Iar regulile pe care prințul Harry, în vârstă de 33 de ani, trebuie să le respecte nu sunt puține. În ptrimul rând, prințul va trebui să poarte uniforma militară la nuntă. La nunta sa din 2011 cu Kate Middleton, fratele său, prințul William, a purtat o uniformă roșie a gărzilor irlandeze.

Fără verighetă

Apoi, prințul Harry nu va purta verighetă după căsătorie. Nici prințul consort Philip, soțul reginei, nici prințul William nu poartă, aceasta fiind regula căreia i se supun bărbații aristrocrați.

Prințul Charles este excepția, el purtând o verighetă pe degetul mic cât a fost căsătorit cu Diana, bijuterie la care a renunțat la începutul lui 2005. Lady Di murise într-un accident de mașină în vara lui 1997.

Și acum, căsătorit fiind cu Camilla Parker Bowles din aprilie 2005, el poartă de asemeni o verighetă.

În ceea ce privește petrecerea burlacilor, prințul Harry va avea așa ceva. Însă, totul e ținut la secret și probabil așa va și rămâne. Nici despre petrecerea burlacilor pe care a avut-o William în 2011 nu s-au știut mai multe. Există doar zvonuri că ar fi avut loc pe proprietatea unui prieten, la țară, în afara Londrei.

Și prințul Charles a avut o astfel de petrecere. El ar fi chefuit cu prietenii într-un club exclusivist, destinat doar bărbaților.

Așezarea în biserică este și ea bine reglementată în setul de reguli privind nunțile regale. Astfel, în biserică, familia regală va sta în partea dreaptă a lăcașului de cult. Așa se întâmplă ori de câte ori mirele e de viță regală.

Duce și ducesă de Sussex

În ceea ce privește tortul de la nuntă, cel mai probabil vor fi două, așa cum s-a întâmplat și la nunta prințului William. Unul dintre torturile de la nunta lui William a fost de ciocolată, preferata sa.

În mod tradițional, unul dintre torturile regale trebuie să fie din fructe. Deși până acum nu s-a anunțat ce fel de torturi vor fi oferite invitaților la nunta lui Harry, se presupune că unul va fi cu banane.

Nici despre luna de miere nu se știe deocamdată nimic, însă se așteaptă ca Harry să procedeze la fel ca fratele lui. Acesta a avut întâi o mini-lună de miere în Marea Britanie, după care s-a bucurat de excursia luxoasă din Seychelles.

Cât despre tiutlurile pe care însurățeii le vor primi după nuntă de la regină, aici deja nu mai e vorba de o surpriză. Presa britanică a scris că Harry și Meghan vor deveni duce și ducesă de Sussex.

Vezi și Așa ceva nu s-a mai întâmplat în familia regală! Meghan Markle vrea ca la nunta ei să…

Citește și: