“La mulți ani, mămica mea, caldă și bună! Nu e loc mai iubitor decât în brațele tale. Nu cred că-mi va oferi altcineva, în viața asta, atâta dragoste, înțelegere, căldură, bunătate cât mi-ai oferit tu. Tu și tata. E al nostru 🙂 Te iubesc și îți mulțumesc pentru… viață!”- este mesajul postat de Iulia Vântur pe pagina de Instagram. 

Iar ieri, vedeta l-a sărbătorit pe tatăl ei și a procedat în mod identic, făcându-i urările pe același cont de socializare: ”La multi ani, tata! ❤️ Cred ca asta e una din pozele mele preferate. Tata, mereu ai fost suport, stalpul de rezistenta al casei, al familiei. Iti multumesc. Te iubesc si imi doresc sa fii sanatos, sa ai liniste si bucurie in fiecare zi”.

Ambele urări, apreciate de mii de fani, au fost însoțite de multe și frumoase fotografii de familie.

Iulia-si-mama-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Printre vedetele care au urât La mulți ani părinților Iuliei Vântur se numără și Mihaela Rădulescu, Simona Pătruleasa, Andreea Raicu sau Catrinel Marlon. “La mulți ani, mama Iuliei! Aveți o fată grozavă! Să știți și de la mine”, a scris Mihaela Rădulescu, în stilul caracteristic.

Iulia Vântur locuiește de ani buni în India, acolo unde a cunoscut succesul și ca artistă, dar și ca actriță. Frumoasa româncă se iubește cu starul bollywoodian Salman Khan. 

Vezi și Iulia Vântur e în lacrimi, de neconsolat. A fost descoperit mort în casă, spânzurat de tavan!

Citește și:

Dr. Adina Alberts a iscat un scandal uriaș pe rețelele de socializare, după ce a mărturisit că a avut COVID-19

Kate Middleton, gafă uriașă pentru un membru al familiei regale! Ducesa de Cambridge a fost taxată dur de presa britanică