”Dacă nu te întâlneam, nu aș fi descoperit atâtea lucruri despre mine. Mulțumesc că mă iubești, că ai fost și ești lângă mine și la bine și la gri! La mulți ani, soția mea frumoasă, inteligentă și mămică perfectă!”, a scris artistul pe contul de socializare, unde a postat și mai multe fotografii de cuplu.

Jorge-si-sotia-luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

În instantanee, Ramona radiază de fericire și poartă o ținută super sexy. Frumoasa blondă apare cu o rochie mini, de gri metalizat, mulată pe corp și extrem de decoltată, la care nu poartă sutien.

Prietenii cuplului, dar și fanii cântărețului, au lăsat zeci de comentarii la fotografiile cu pricina. “Doamne, ce femeie frumoasă!”, “Sunteți minunați împreună”, “La mulți ani cu multă sănătate minunatei tale soții” sau “Ai grijă de ea! Este superbă!” – sunt câteva dintre mesajele postate de internauți.

”La multi ani!!!!Doamne, ce femeie frumoasă!!!Sa fiti sănătoși!!!!”, le urează fanii într-un glas.

Jorge și Ramona sunt căsătoriți din vara anului 2013 și au împreună un băiețel, în vârstă de trei ani. Fiecare mai are câte un copil dintr-o căsnicie anterioară.

Jorge are cu ce se mândri: Ramona nu este doar o femeie frumoasă, ci și o afaceristă de succes.

Vezi și Detaliul pe care puțini îl știu despre căsnicia lui Jorge cu Ramona: „Relația noastră a fost una de business…”

Citește și:

Fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe, despre moartea fulgerătoare a părinților ei. În doi ani i-a pierdut pe amândoi. Cum arată la 21 de ani

Interviu EXCLUSIV Codin Maticiuc: ”M-am maturizat direct proporțional cu vârsta!”