„Astazi, la cei 46 de ani impliniti, ma gandesc la mine, dar mai ales la parintii mei si dragostea lor. Parcurg fotografiile lor in toate perioadele vietii si stiu cine sunt si de ce. Stiu de ce am ales calea luminoasa a vietii, de ce sunt inconjurata de oameni buni, de ce privesc mereu inainte cu incredere si de ce iubesc! Pentru ca am primit mereu dragoste!”, a scris ea în mediul online.

În nenumărate rânduri fanii au felicitat-o pentru felul în care arată, pentru silueta sa de adolescentă. Ea a dezvăluit ce preparat consumă zilnic pentru sănătatea sa, pentru a se menține în formă.

Nu mai puțin de 14.000 de oameni au felicitat-o pe vedeta care, în ciuda anilor care se adună, nu pare să îmbătrânească deloc. Asta, deși are doi copii deja mari.

Cum reușește să-și mențină corpul de adolescentă

De-a lungul timpului, Andreea Berecleanu a spus cum se menține și care sunt secretele ei.

„Folosesc creme potrivite pielii mele, care ajută la păstrarea unui ten cu aspect cât mai tânăr în timp, încerc să mănânc sănătos, chiar dacă mă mai răsfăț cu dulciuri sub diverse forme, practic sport în aer liber, merg pe jos fără nici o țintă, doar de dragul plimbării și aproape zilnic fac sucuri de fructe sau legume proaspete, pe care le beau că atare sau în combinații cu iaurt și fulgi de ovăz.”, spunea ea la un moment dat pentru csid.ro.

46-de-ani-dar-nu-se-vedeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Ce diete ține Andreea Berecleanu

Cu altă ocazie, vedeta declara, pe același subiect. “Eu nu prea dau sfaturi. Fiecare le ştie pe ale sale. Indiferent că vorbim despre femei, despre bărbaţi. Nu prea sunt secrete. Cred că trebuie să fie un echilibru.

Dacă stau să vă răspund foarte sincer, pentru că altfel nici n-aş putea, aş spune că viaţa mea este foarte echilibrată. Mi-a plăcut acest echilibru. Asta nu înseamnă că nu sunt un om pasional. Lucrurile astea nu se bat cap în cap, nu sunt antagonice.

Am încercat tot timpul să găsesc un echilibru alimentar. Ca toate femeile, am ţinut foarte multe diete. M-am regăsit foarte bine într–o dietă care e de fapt un stil de viață. Dieta este un stil de viață. Și anume, daca se poate să mâncăm mai puțin cantitativ, dacă se poate cât mai puțin dulce, să folosim în loc de zahăr orice altceva și să mâncăm sănătos.

Dieta oloproteică sau dieta ketogenică sunt dietele la care am recurs eu. Știți ce beau în fiecare dimineață? O cană cu apă caldă și ulei de cocos”, declara Andreea Berecleanu pentru Observator.

Ce greutate are vedeta

Cu circa cinci ani în urmă, vedeta declara că greutatea sa normală e de 58 de kilograme, la 1,71 metri. Slăbise atunci, însă, până la 50 de kilograme, la recomandarea medicului, din cauza unor probleme la coloană.

”Am renunțat la dulciuri și mănânc multe supe și ciorbe. La prânz prefer o salată și un pește, iar seara, ciorbă. Ultima mea masă este la ora 17.00. Dacă mi se mai face foame, mananc iaurt cu semințe.

Fac înot, iar medicul mi-a dat voie să alerg zece minute lejer, pe bandă”, declara Andreea Berecleanu, potrivit one.ro.

Vezi și Andreea Berecleanu are doi copii absolut superbi. Cum arată cei doi adolescenți

Citește și:

Toată lumea s-a întrebat: Cristina Cioran a ramas gravidă natural la 43 de ani? Actrița a spus totul!

A fost surprinsă desculță pe străzi. Cine e vedeta?