Val Kilmer a fost unul dintre cei mai iubiți actori din lume și unul dintre băieții răi al Hollywood-ului, dar puțini știu prin ce dramă a trecut. Starul lansează acum un documentar despre viața lui, iar imaginile cu el i-au îngrijorat pe fani.

În clipurile de promovare ale filmului, starul din „Heat” și „Batman Forever” este văzut cum vorbește cu ajutorul unei proteze vocale.

Starul de la Hollywood a fost diagnosticat cu cancer la gât în 2015, dar inițial nu a vrut să se știe despre problemele lui de sănătate.

În timp ce urma tratamentul, medicii au fost nevoiți să-i facă o traheotomie, care i-a afectat abilitatea de a vorbi. Astfel, actorul mai poate comunica doar cu ajutorul unei proteze vocale.

Documentarul este realizat din filmulețe realizate de Kilmer de-a lungul vieții lui, pe care le-a făcut, fie acasă, fie pe platourile de filmare. Regizat de Leo Scott și Ting Poo, pelicula va avea premiera la Festivalul de Film de la Cannes, care abia a început.

*EXCLUSIVE* Val Kilmer wears neck brace and appears frail as he tries to go Incognito at the movie theater!SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

După ce au apărut filmulețele de promovare ale documentarului fanii au luat cu asalt rețelele de socializare și l-au încurajat pe Kilmer, arătându-și îngrijorarea, dar și aprecierea față de el.

„Un actor cu un talent absolut briliant”, „Val Kilmer a făcut câteva filme clasice în cariera lui. E sfâșietor să-l vezi cum suferă. Un documentar pe care toată lumea ar trebui să-l vadă”, „Val Kilmer tocmai am văzut trailerul de la filmul tău și vreau să-și transmit toată dragostea mea și multă energie pozivitivă. Continuă să- ți faci vocea auzită, lupta și durerea ca să-i inspiri și pe alții să facă la fel”, „Să-l vezi pe Val Kilmer chinuindu-se să vorbească este sfâșietor. A fost un Batman grozav pentru mine. Își doresc multă sănătate”, au fost câteva dintre mesajele fanilor.

Kilmer a negat de-a lungul timpului că ar suferi de cancer, după ce în presă au apărut imagini cu el, care arătau că starea lui de sănătate este precară și tot timpul avea gâtul acoperit. La un moment dat, la sfârșitul anului 2016, el a mărturisit pe facebook că urmează un tratament la spitalul UCLA „pentru o nodul la gât”, dar că nu are cancer.

Unii fani și-au arătat îngrijorarea față de starea acestuia, temându-se că actorul nu face tratament pentru că este un adept al științei creștine, unde membrii consideră că orice boală poate fi vindecată prin rugăciune.

În luna ianuarie 2015, Val, în vârstă de 56 de ani, a fost internat în spital, după ce a suferit o hemoragie la nivelul gâtului, recunoscând că l-a contactat pe Michael Douglas, care a suferit de aceeași boală, ca să-i recomande un medic bun. După doi ani de tratament, acesta a reușit să învingă boala, dar a lăsat sechele grave asupra lui.

Documentarul lui Kilmer va fi lansat pe Amazon Prime Video pe 6 august.

Foto: Profimedia/ Hepta

Citește și:

Scarlett Johansson este însărcinată. Când va veni pe lume bebelușul?

Sylvester Stallone a împlinit 75 de ani, dar chipul său e greu de recunoscut din cauza operațiilor estetice