Lily James a devenit recent ținta tabloidelor și și-a câștigat repede titulatura de „distrugătoarea de căsnicii de la Hollywood”, luând locul astfel mult mai celebrei Angelina Jolie. După ce a fost surprinsă în tandrețuri cu actorul Dominic West, care este căsătorit, actrița e acuzată că ar fi distrus căsnicia și altui actor celebru.

Frumoasa blondă a ajuns repede din prințesă Disney în distrugătoare de căsnicii. Ea a ocupat pe prima pagină a tabloidelor după ce paparazzii au fotografiat-o în ipostaze tandre alături de actorul Dominic West, care este căsătorit. Imaginile cu cei doi sărutându-se pe străzile din Roma, Italia, au făcut furori pe net și i-au creat mari probleme actorului. Cei doi au fost surprinși nu doar în tandrețuri, dar și plimbându-se împreună pe o trotinetă electrică, încălcând astfel regulile de distanțare impuse în capitala Italiei, în contextul pandemiei de coronavirus.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Ciao Bella!! Lily James and Dominic West together in Rome! *DO NOT USE UNLESS FEE AGREED* *SPECIAL RATES APPLY – PLEASE CONTACT US TO DISCUSS*SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Actorul din serialul „Aventura”, în vârstă de 51 de ani, este tatăl a patru copii și este căsătorit de 10 ani cu Catherine FitzGerald, arhitect cunoscut și  vicontesă de Lambton.

Mai mult, Daily Mail scrie că Lily James (31 de ani) nu ar fi la prima “abatere”, ci a mai distrus o căsnicie. Aparent tot ea a stat la baza divorțului dintre actorului Armie Hammer (34 de ani), partenerul ei din filmul „Rebecca”. Armie și Elizabeth Chambers au împreună doi copii și decizia de a divorța a surprins pe toată lumea, având în vedere că se știa că au o căsnicie fericită.

Surse apropiate cuplului au dezvăluit că problemele au apărut în 2019, când Armie Hammer filma “Rebecca”, alături de Lily James. Se pare că soția sa, Elizabeth Chambers, a găsit pe telefonul lui mesaje pasionale de la o femeie pe nume “Adeline”. Coincidență sau nu, “Adeline” era numele folosit pentru Lily James pe platourile de filmare, în condițiile în care personajul ei nu avea un nume specificat, ci e prezentată doar ca „doamna de Winter”.

Potrivit Daily Mail, Elizabeth Chambers a clacat în momentul în care soțul ei i-a trimis din greșeală un mesaj cu conținut sexual destinat altei femei. În ciuda faptului că Hammer și soția sa au făcut terapie de cuplu pentru a-și salva căsnicia, până la urmă au ales să divorțeze și să pună punct mariajului lor ce a durat 10 ani. Soția lui Hammer a fost devastată să afle de aventura soțului său și nu a putut trece peste.

Surse apropiate cuplului au dezvăluit pentru Daily Mail că Hammer i-a picat cu tronc lui Lily James de cum l-a cunoscut. “Nu era subtilă deloc. Iar lui nu îi displăcea asta. Îl atingea mereu și se uita la el cu subînțeles. În vreme ce filmau împreună, când aveau pauze mai lungi, Hammer prefera să rămână în zonă, în loc să se ducă la familia sa”, a spus sursa.

FOto: Profimedia

Citește și:

Reacția lui Dan Negru, după declarațiile controversate făcute de Dan Bittman despre coronavirus!

Carmen Grebenișan a pozat topless: ”Așa trebuie să arate fotografiile alb-negru!”