În ciuda faptului că afară erau doar 8 grade Celsius, vedeta a fost surprinsă de paparazzi, în pantaloni de trening și tricou, fără încălțăminte și fără sutien. Drew Barrymore nu părea să simtă disconfort din cauza asfaltului rece, bucurându-se de plimbare în ținuta comodă. Mai mult, se pare că nici privirile indiscrete nu au deranjat-o.

Actrița din „Îngerii lui Charlie”, în vârstă de 46 de ani, este cunoscută pentru stilul său excentric, însă de data aceasta pare că a uitat că nu se mai află în propria locuință și nu i-a păsat deloc că are tălpile pline de praf.

Drew Barrymore a spus într-un interviu pentru Sunday Times, anul trecut, că picioarele ei au crescut cu trei numere după nașterea celor două fiice ale sale. “S-au dus zilele în care iubeam pantofii a la Carrie Braddshaw”, a glumit vedeta.

EXCLUSIVE: NO WEB UNTIL WEDNESDAY, MARCH 17TH 11AM PST (6PM GMT)- Drew Barrymore Barefoot And Braless In New York CitySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Mai mult, Drew a povestit într-un alt interviu recent că și-a dorit să fie în cea mai bună formă pentru rolul din serialul „Santa Clarita Diet”, mai ales după nașterea celor doi copii ai ei, Olive, acum în vârstă de 8 ani, și Frankie, 6 ani.

Ea a vorbit deschis despre antrenamentele fizice pe care le-a făcut alături de antrenorul ei, Marnie Alton, pentru a scăpa de kilogramele în plus.

„Greutatea mea corporală oscilează. Caruselul în care se află corpul meu este problematic, însă este o călătorie frumoasă. Am făcut doi copii. Singurul și cel mai important scop al meu pe această planetă este să fiu lângă ei și pentru ei. Este un adevărat miracol că am reușit să am aceste două fetite. Așa că, orice se întâmplă după cu corpul meu, ei bine, asta este”, a declarat Barrymore.

De curând, Drew Barrymore a împlinit 46 de ani. Cu această ocazie, mai multe personalități au intrat în direct cu actrița, în cadrul emisiunii ei tv, „The Drew Barrymore Show”, pentru a o felicita și a-i ura la mulți ani. Printre oaspeții surpriză care au ținut să fie alături de ea s-a aflat și Steven Spielberg, nașul actriței.

Faimosul Spielberg, cel care a regizat E.T., film în care a apărut și Drew, a povestit despre un cadou amuzant pe care i l-a făcut după ce Barrymore a pozat în Playboy, în 1995.

Steven i-a dăruit o pătură pe care scria „Acoperă-te!” și o copie inedită a copertei publicației.

„I-am trimis coperta Playboy, dar înainte am chemat un artist care a creat haine de păpușă, din hârtie, pe care le-am lipit apoi pe copertă, pentru a acoperi părțile ei expuse și i-am trimis pachetul. Acum este îmbrăcată, mi-am zis”.

Peste o săptămână, Drew i-a trimis la rândul ei un dar unic. Și-a cerut scuze cu o serie de fotografii în care apărea îmbrăcată că o călugăriță, în fața unei biserici, cu mesajul: „“Îmi pare rău…. Acum am văzut lumina, sunt pe drumul meu”.

Foto: profimedia