Îndrăgita actriță a făcut publică o imagine în care apare o inimă frântă, mărturisind cu mare suferință că nu crede că soțul ei se va mai întoarce acasă. Acesta a părăsit- o după 20 de ani de relație, spunându-i că nu o mai iubește.

”Nu am nimic de spus decât să vă mulțumesc pentru mesajele de încurajare. Nu mi-am imaginat niciodată că se va întâmpla așa ceva. Încă lupt, pentru că îmi iubesc copiii și încă îl iubesc pe el. Nu știu ce s-a întâmplat în capul lui și habar n-am de ce. Nu-l văd întorcându-se înapoi la noi.”, a scris actrița.

„Durerea este chinuitoare, dar sunt mai puternică decât un bou și, deși plâng toată ziua când nu mă văd copiii mei, noaptea adun cifre și planific viitorul pentru noi”, a mai spus Alice.

Alice si sotule iSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Ioan Guffudd, actorul cunoscut pentru rolul interpretat în ”Titanic”, s-ar fi apropiat de o altă femeie în Australia, unde a trăit în ultimele luni, aflându-se la filmările pentru drama ”Harrow”, potrivit The Sun.

”Ioan i-a spus soției sale că mariajul lor nu mai funcționează și vrea să meargă mai departe, însă ea este copleșită de întrebări, nu înțelege de ce.”, a spus o sursă apropiată celor doi, potrivit The Sun.

Au apărut zvonuri că Ioan ar fi înșelat-o pe Alice Evans, care îi este soție de 13 ani. În ultimele luni, el a filmat în Australia alături de Anna Lise Phillips și Ella Newton.

Ioan Gruffudd și Alice Evans s-au cunoscut pe platourile de filmare de ale filmului ”102 Dalmațieni”, iar de atunci au fost de nedespărțit. Cei doi s-au căsătorit în 2007 și au două fiice împreună, născute în 2009 și în 2013.

Citește și:

Ce soră frumoasă are Corina Caragea!

Cristina Șișcanu, schimbare spectaculoasă de look, la 36 de ani! S-a inspirat de la Whitney Houston?