Îndrăgita actriță a făcut publică o imagine în care apare o inimă frântă, mărturisind cu mare suferință că nu crede că soțul ei se va mai întoarce acasă. Acesta a părăsit- o după 20 de ani de relație, spunându-i că nu o mai iubește.

”Nu am nimic de spus decât să vă mulțumesc pentru mesajele de încurajare. Nu mi-am imaginat niciodată că se va întâmpla așa ceva. Încă lupt, pentru că îmi iubesc copiii și încă îl iubesc pe el. Nu știu ce s-a întâmplat în capul lui și habar n-am de ce. Nu-l văd întorcându-se înapoi la noi.”, a scris actrița.

„Durerea este chinuitoare, dar sunt mai puternică decât un bou și, deși plâng toată ziua când nu mă copiii mei, noaptea adun cifre și planific viitorul pentru noi”, a mai spus Alice.

Alice si sotule iSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Ioan Guffudd, actorul cunoscut pentru rolul interpretat în ”The Welsh”, s-ar fi apropiat de o altă femeie în Australia, unde a trăit în ultimele luni, aflându-se la filmările pentru drama ”Harrow”, potrivit The Sun.

”Ioan i-a spus soției sale că mariajul lor nu mai funcționează și vrea să meargă mai departe, însă ea este copleșită de întrebări, nu înțelege de ce.”, a spus o sursă apropiată celor doi, potrivit The Sun.

Au apărut zvonuri că Ioan ar fi înșelat-o pe Alice Evans, care îi este soție de 13 ani. În ultimele luni, el a filmat în Australia alături de Anna Lise Phillips și Ella Newton.

Ioan Gruffudd și Alice Evans s-au cunoscut pe platourile de filmare de ale filmului ”102 Dalmațieni”, iar de atunci au fost de nedespărțit. Cei doi s-au căsătorit în 2007 și au două fiice împreună, născute în 2009 și în 2013.

Citește și:

Ce soră frumoasă are Corina Caragea!

Cristina Șișcanu, schimbare spectaculoasă de look, la 36 de ani! S-a inspirat de la Whitney Houston?