Oana Roman a postat pe Instagram două fotografii în care apare alături de Marius Elisei. Se țin de mână, iar Marius o ține tandru pe Oana de mijloc.

În celălalt instantaneu, cei doi se privesc ca niște îndrăgostiți, surâsul Oanei fiind unul care vorbește de la sine. ”Noi! ❤️❤️❤️❤️”, atât a comentat fiica lui Petre Roman la instantanee. Nici nu era nevoie de mai mult.

Cât despre Marius Elisei, acesta a postat pe aceeași rețea de socializare o fotografie cu Oana și Isa, alături de care a scris: ”Cand iti vezi printesa si zeita cat de fericite sunt…. am putere sa urc inca doi munti…..va iubesc❤❤❤”.

Și asta nu e tot. Marius Elisei a postat și o fotografie în care apare singur, iar în descrie e următorul mesaj: ”Atunci cand stii ce vrei de la viata….😘😘😘”. Deloc întâmplător. Însă o surpriză pentru toată lumea, primul comentariu la poză e tocmai de la Oana Roman, care a scris atât: ”❤️ U”.

din-nou-un-cupluSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Recent, Oana Roman declara că nu știe încotro se îndreaptă lucrurile, rugându-și fanii să o întrebe orice, mai puțin despre împăcarea cu Marius Elisei. Nu era decisă dacă aceasta e calea cea bună, însă declarațiile de iubire venite constant din partea fostului soț, timpul petrecut împreună, cadourile, toate acestea se pare că au convins-o să-i mai dea o șansă.

Oana Roman, primele declarații despre împăcarea cu Marius Elisei. Acum 7 ani făceau nunta

Încet-încet i-a întins mâna și l-a lăsat să-și facă din nou loc în sufletul ei. Iar fanii sunt de părere că a făcut alegerea cea bună. ”Rămâneți împreună, că sunteți foarte frumoși și vă stă bine, fetița are nevoie de ambii părinți mereu!” – e doar unul dintre comentariile lăsate de fani la fotografiile în care cei doi apar împreună, mână în mână.

”Ce frumosi sunteti impreuna! Oana, arati superb! Stralucesti!” – e un alt comentariu admirativ la adresa lor și mai ales a Oanei.

Vezi și Lovitură de teatru! Ce-a declarat Marius Elisei despre Oana Roman: „Am iubit-o și o iubesc în continuare”

Citește și:

O recunoști? E celebră și iubită, dar blondă nu a văzut-o nimeni niciodată

E oficial! Și-au spus Adio: “Este liberă să facă ce crede că este mai bine pentru ea”