Fosta blondă fatală a decăzut enorm. Umblă toată ziua cu un cărucior de cumpărături plin cu toată „avuția” ei, mănâncă din mila oamenilor sau din ceea ce găsește pe stradă, caută prin tomberoane și merge chiar și desculță. Nu mai are toți dinții, e tunsă periuță, fumează tot timpul și este nu doar slabă, ci, recent, a fost pozată chiar și cu vânătăi pe față și pe brațe.

Fostul model trăiește pe străzile din Los Angeles. Foto: ProfimediaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Cum a ajuns Loni Willison să trăiască pe străzi

În urmă cu 10 ani, Loni Willison era model și instructor de fitness. Poza pentru diverse reviste în ipostaze pline de senzualitate, era cuceritoare, admirată și dorită. Trăia ca o prințesă, zâmbea în fotografii și la brațul lui Jeremy Jackson. În 2014, după mai puțin de doi ani de mariaj, cei doi s-au despărțit. Ea l-a acuzat pe Jackson că a vrut să o stranguleze când s-au certat. Din acel moment, viața lui Loni a început să se ducă în jos cu o viteză amețitoare.

Starul din „Baywatch” și Loni formau unul dintre cele mai frumoase și invidiate cupluri din showbiz. Acum el duce o viață de lux și lipsită de griji în sudul Californiei, în timp ce fosta lui soție a ajuns să doarmă pe străzi.

Loni a avut mult de tras din cauza dependenței de substanțe interzise și a problemelor de sănătate mintală. A avut un job până în 2016, dar când a rămas fără el, a suferit o cădere din care nu și-a mai revenit. Și-a pierdut casa și mașina, nemaiputând să-și plătească o chirie, scrie Daily Mail despre povestea ei tristă.

Loni Willison trăiește pe străzi de câțiva ani

Pozată și desculță în timp ce caută prin gunoaie. Foto: Profimedia
Pozată și desculță în timp ce caută prin gunoaie. Foto: Profimedia

Câțiva ani nimeni nu a mai știut nimic de ea, dar în 2018 a fost pozată în ipostaze pe care nimeni nu și le-ar fi imaginat vreodată. Într-o stare deplorabilă, aceasta ajunsese să trăiască pe străzi, lucru care se întâmplă și astăzi.

Tunsă scurt, mereu cu o șapcă pe cap, nespălată, uneori doar în șosete, Lori a fost surprinsă în repetate rânduri de paparazzi în timp ce căuta prin tomberoane și împingea după ea un cărucior de cumpărături în care are puse haine, pături și alte mărunțișuri.

Întrebată care a fost cauza pentru care viața ei s-a transformat într-o poveste atât de tristă, femeia de 40 de ani a spus: „Fostul meu soț. Faptul că m-am căsătorit. Cel puțin am divorțat. El pregătit totul ca asta să mi se întâmple mie”.

Citește și: Viața bate filmul. S-a căsătorit cu un om al străzii, pe care l-a cunoscut în urmă cu 40 de ani când căuta mâncare în gunoiul ei. Povestea lor de dragoste este incredibilă

Citește și: Nicolas Cage, confundat cu un om al străzii. A fost dat afară dintr-un restaurant din Las Vegas

Citește și: Cum arată Carmen Electra, frumoasa din Baywatch, la 51 de ani: „Cred că fiecare este liber să își facă operații estetice”