Eugenia Șerban a fost diagnosticată într-un an cu două tipuri de cancer, dar a reușit să învingă boală și acum radiază. Una dintre cele mai frumoase și apreciate actrițe de la noi, profită de faptul că i s-a dat o nouă șansă la viață și vrea să profite din plin de fiecare moment. Ea a făcut recent dezvăluiri emoționante.

După o luptă cumplită cu boala, îndrăgita actriță a reușit să învingă cancerul. A fost diagnosticată cu două forme de cancer (ginecologic și la sân) într-un singur an și a fost nevoită să stea 12 ore pe masa de operație, dar în iunie anul trecut a anunțat fericită că a învins boala. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Eugenia Șerban a făcut dezvăluiri emoționante, dezvăluind că cel care i-a dat putere să lupte pentru viața ei a fost fiul ei.

„Fiul meu mi -a spus că dacă mă duc și eu, nu mai are pentru ce trăi”, a declarat Eugenia, emoționantă, în emisiunea „ La măruță”.

Eugenia a povestit că a trecut prin momente grele și surorile ei s-au temut că o vor pierde. Sora ei din București a vorbit cu celălalte două din Canada și după ce au aflat că este bolnavă acestea au venit de urgență în țară pentru a petrece timp cu ea. „Au venit cu teama că ar putea să fie ultima dată când mă văd”, a mai spus actrița în emisiune.

Actrița se simte bine acum și este într-o formă de invidiat, i-a crescut părul și l-a vopsit în albastru și degajă foarte multă energie pozitivă.

Eugenia Șerban a mărturisit că nu intervenția chirurgicală de 12 ore a fost cel mai greu moment din viața ei, ci clipa în care a primit cruntul diagnostic. Pentru ea a fost un șoc uriaș.

eugnia-la-marutaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Nu operația în sine a fost cea mai grea, practic au fost trei operații într-una. Când am aflat că am cancer atunci a fost șocul mare, m-am gândit la moarte. Am avut norocul că l-am descoperit în fază incipientă. (..) Sfătuiesc oricare femeie să facă controale anuale pentru că e mai bine să-l găsești incipient”, a mai declarat actrița pentru Impact.ro.

Eugenia Șerban a povestit că a aflat întâmplător că are cancer, după ce a mers la un control de rutină. Ea le sfătuiește pe femei să își facă periodic analize.

”M-am dus la un simplu control, pe care sfătuiesc orice femeie să-l facă în fiecare an. La început nu se știa, s-a spus că ceva nu este în regulă, am început investigațiile și s-a demonstrat că am cancer. Am făcut și testul Papanicolau, dar eu aveam cancer ginecologic. S-au făcut niște investigații și s-a demonstrat că este cancer. Profesorul Puia, doctorul meu, a ales să facă de urgență o mamografie și la sân, și aveam 2 tumori și la unul din sâni. Și m-am confruntat cu două cancere în aceeași perioadă, la fel de agresive.