După o luptă cumplită cu boala, îndrăgita actriță a reușit să învingă cancerul. A fost diagnosticată cu două forme de cancer (ginecologic și la sân) într-un singur an și a fost nevoită să stea 12 ore pe masa de operație, dar în iunie anul trecut a anunțat fericită că a învins boala. Actrița se simte bine acum și este într-o formă de invidiat, i-a crescut părul și l-a vopsit în albastru și degajă foarte multă energie pozitivă.

Eugenia Șerban radiază de când a învins boala, iar acum aceasta poate fi văzută în comedia „Amanta” și își încântî fanii cu noi imagini cu ea și sfaturi de viață, iar unul dintre ele a atras în mod special atenția. „Să nu uitați să apreciați iubirea……ar putea distruge vieți……lipsa ei…. ”, a scris actrița la o poză cu ea, lăsând de înțeles că tânjește după iubire.

Marea actriță susține că în momentele de cumpănă cel care a ajutat-o și i-a ridicat moralul a fost fiul ei, Lorans Bataineh, în vârstă de 27 de ani, însă, în rest, a încercat să-și țină boala cât mai ascunsă și puțini au știut prin ce clipe grele a trecut. Ea va mai fi nevoită să meargă la controale lunare și să urmeze un tratament de lungă durată.

actrita-eugenia-serban-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„Așa este! Nu am vrut să știe nimeni. Erau doar câțiva oameni acolo(n.r. la petrecerea de ziua ei) care știau. Doctorul meu de la Spitalul Colentina, care stătea săracul cu ochii pe mine să nu mi se facă rău de la chimioterapie. M-ar fi doborât psihic dacă aș fi spus atunci în perioada aia că am cancer (când a aflat n.r) Îți dai seama cum apăream în toate ziarele. Nu aș fi rezistat și nu aș fi putut să înving boala. Acum sunt bine…”, a povestit Eugenia pentru Impact.ro, la scurt timp după ziua ei. Ea a împlinit 51 de ani pe 13 noiembrie.

A stat 12 ore pe masa de operații

„Mă simt foarte bine, sunt OK și sper sa fiu bine în continuare. Îmi lipsește însă scena. Trebuie să merg la controale din șase în șase luni și să iau pastile vreo cinci ani de acum încolo. În perioada asta am stat în casă, îi gătesc băiatului meu o dată pe săptămână. Este în țară, stă cu iubita lui, ne vedem des acum. La începutul pandemiei a fost mai greu, lui îi era foarte frică. Venea la mine echipat, cu mască, cu mânuși, avea săracul răni pe mâini de la atâta dezinfectat. Nu mă lăsa să ies pe stradă fără mască. Am fost două zile munte și două la mare, unde nu era aglomerat”, a declarat îndrăgita actriță.

Eugenia Șerban a mărturisit că nu intervenția chirurgicală de 12 ore a fost cel mai greu moment din viața ei, ci clipa în care a primit cruntul diagnostic. Pentru ea a fost un șoc uriaș.

„Nu operația în sine a fost cea mai grea, practic au fost trei operații într-una. Când am aflat că am cancer atunci a fost șocul mare, m-am gândit la moarte. Am avut norocul că l-am descoperit în fază incipientă. (..) Sfătuiesc oricare femeie să facă controale anuale pentru că e mai bine să-l găsești incipient”, a mai declarat actrița pentru Impact.ro.

Eugenia Șerban a povestit că a aflat întâmplător că are cancer, după ce a mers la un control de rutină. Ea le sfătuiește pe femei să își facă periodic analize.

”M-am dus la un simplu control, pe care sfătuiesc orice femeie să-l facă în fiecare an. La început nu se știa, s-a spus că ceva nu este în regulă, am început investigațiile și s-a demonstrat că am cancer. Am făcut și testul Papanicolau, dar eu aveam cancer ginecologic. S-au făcut niște investigații și s-a demonstrat că este cancer. Profesorul Puia, doctorul meu, a ales să facă de urgență o mamografie și la sân, și aveam 2 tumori și la unul din sâni. Și m-am confruntat cu două cancere în aceeași perioadă, la fel de agresive.

Am avut o operație de 12 ore și jumătate. Am ales România în detrimentul Turciei și Vienei. Am dat de niște prieteni doctori la fel de nebuni ca și mine și au acceptat insistența mea de a face toate operațiile o dată. Și am avut o operație de 12 ore și jumătate cu un colectiv minunat de medici de la Spitalul Colentina, cărora le mulțumesc și datorită cărora eu sunt în viață în ziua de azi.” – a spus actrița în emisiunea ”Vorbește lumea”, de la PRO TV.

Citește și:

Ce mare și frumos s-a făcut fiul Andreei Mantea! De ce, deși e fiul lui Cristi Mitrea, în acte nu are tată

A fost unul dintre cei mai iubiți actori, dar acum nici nu mai poate să vorbească