Vedeta din „Grease”, ajunsă acum la 73 de ani, a declarat că îi place să gândească pozitiv, indiferent prin ce situație trece: „Mă concentrez pe partea pozitivă a lucrurilor, indiferent de provocare”.

Și chiar dacă diagnosticul primit ar pune la pământ aproape orice persoană, Olivia Newton-John a explicat că nu se gândește la statistici, ori la limite de timp: „Gândirea pozitivă este atât de importantă pentru a trăi o viață sănătoasă și fericită.”

*EXCLUSIVE* Olivia Newton-John looks in good spirits as she stops by the grocery storeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Olivia Newton John se considră o norocoasă să aibă 73 de ani

Olivia Newton-John duce o luptă aprigă împotriva cancerului în stadiul 4 care o slăbește zi de zi , încă din august 2019. Prin urmare, ea se simte norocoasă să aibă 73 de ani, așa cum a menționat în interviul acordat revistei New Idea, cu ceva timp în urmă.

„Mă simt norocoasă că am trecut de 73 de ani. Când ai 37 de ani, nu-ți poți imagina că vei ajunge la 73. Viața se poate schimba într-o clipă. Într-o secundă”, a adăugat ea.

Conștientă de cât de fragilă este starea ei de sănătate, Olivia Newton-John consideră fiecare zi de naștere ca un cadou. Astfel, ea îi mărturisește că este mulțumită să trăiască în momentul prezent.

Pe lângă medicina convenționlă, artista a încercat o varietate de terapii, inclusiv meditație, acupunctură și masaj, pentru a-și vindeca corpul.

De altfel, vedeta face lobby ani de zile la nivelul guvernului australian pentru ca acesta să aprobe utilizarea canabisului medicinal pentru pacienții cu cancer.

Olivia Newton John nu renunță la lupta cu cancerul

În 1992, actrița a fost dignosticată cu cancer de sân pentru prima dată. Mastectomie, chimioterapie și mamoplastie … Într-o primă fază Olivia se consideră norocosă că a învins cancerul, însă în 2013 medicii observă o recidivă bolii.

În plus, câțiva ani mai târziu, aceștia detectează apariția unor tumori canceroase la baza coloanei vertebrale. La finele lui 2019 însă diagnosticul nemilos i-a pus iar la încercare voința oarbă de a trăi.

A aflat că boala e în stadiul 4 și că întreg corpul i-a fost inundat de metastaze.

Nu e de mirare că Olivia Newton-John spune că este „recunoscătoare” în fiecare zi pentru viața și cariera ei.

Citește și: Fiica Oliviei Newton John este de o frumusețe rară! Are un corp absolut perfect! Dar ascunde un secret

xShannen Doherty a vorbit despre singura dorință pe care o are în 2022: „Acesta este ultimul, ultimul meu vis”