Maria Shriver, care în urmă cu câțiva ani uimea prin frumusețe, pare a fi una dintre cele mai noi victime ale operțiilor estetice nereușite. Surprinsă zilele trecute de parapazzi după ce trecuse pe la șantierul unde își construiește o casă nouă, Maria a provocat o adevărată furtună pe rețelele sociale, informează tabloidele britanice.

EXCLUSIVE: PREMIUM EXCLUSIVE RATES APPLY – Maria Shriver Looks Unrecognizable In Santa Monica Amidst Speculation That She Has Recently Undergone Cosmetic SurgerySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

„Ce și-a făcut Maria Shriver la față? Îngrozitor!”, a comentat cineva pe Twitter, în timp ce un altul a scris că, mai mult ca sigur, „cineva a trebuit să photoshopeze acea fotografie”.

  

Maria Shriver a divorțat de Arnold Schwarzenegger după ce a aflat că actorul făcuse un copil cu menajera

Maria, al cărei unchi matern era John F. Kennedy, s-a căsătorit cu Arnold Schwarzenegger în 1986, în Massachusetts.

25 de ani mai târziu, în 2011, Maria a divorțat de Arnold, după ce a aflat că vedeta din „Terminator”, în vârstă de 75 de ani, făcuse un copil cu menajera familiei, Mildred Baena, cu 15 ani în urmă.

Asemănarea izbitore a fiului menajerei, Joseph, cu Schwarzenegger a determinat-o pe Maria Shriver să-și pună întrebări cu privire la fidelitatea soțului ei, forțând-o pe Midred Baena să dezvăluie adevărul.

La scurt timp după confruntre, Maria i-a cerut divorțul lui Arnold, însă acesta a fost finalizat după aproape un deceniu.

În decembrie 2021, actele judecătorești au dezvăluit faptul că fostul cuplu Schwarzenegger a fost de acord să-și împartă în mod egal averea estimată la 400 de milioane de dolari.

Maria Shriver și Arnold Schwarzenegger au împreună patru copii: Katherine, 32 de ani, Christina, 31 de ani, Patrick, 28 de ani și Christopher, 24 de ani.

Citește și: Misterul din jurul stării de sănătate a lui Céline Dion se adâncește: a dispărut complet și de pe rețelele sociale. Presa franceză a dezvăluit noi fotografii impresionante cu artista

xAdevărul despre starea de sănătate a lui Julio Iglesias. Artistul latino rupe tăcerea după o lungă perioadă: „S-a spus despre mine că sunt mort”